lobianco Oluşturma zamanı: 31 Ocak, 2008 Oluşturma zamanı: 31 Ocak, 2008 Özellikle bachand'den defansif, forehand'den atak oynayan bir oyuncuya ilk kombi olarak aşağıdakini önerir misiniz? Tahta: Joola Rossi Exact, Katmanlar:5 Teak, Samba. Hız:87 Kontrol:89 Esneklik:90 ALL+ Backhand için Lastik: Joola Topspin C (Defensive Version) Hız:86 Spin:100 Kontrol:92 DEF-/ALL- Forhand için lastik: Joola Samba Ntec Hız:95 Spin:99 Kontrol:87 ALL/OFF+ Bu raketin maliyeti 150 ytl oluyor. Bu maliyete Joola markasını önerir misiniz? Ya da daha kaliteli alternatifleri var mı? Teşekkürler. Elazığ'dan sevgiler saygılar.
KONTRA Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2008 Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2008 Acizane bi kambinasyon tavsiye edeceğim sana arkadaşım; Tahta: Milkyway T-2 Carbon Lastikler: 1- Milkyway Venüs 2.1mm 2-MilkyWay Earth 2.1mm Bu kombinasyonun fiyatı 95 YTL Hem atak yapabilirsin hemde kontrollü oynayabilirsin.Neden daha çok ödeyesin ki :B:
lobianco Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2008 Teşekkürler Tsubasa, sitedeki yazılarının bir kısmını okudum, sizin beğenmeniz rakete güvenimi yeteri derecede sağladı. Çok teşekkürler. Öneriniz için size de teşekkürler KONTRA, sizin önerdiğiniz raketi de inceliyorum, 2 alternatifimden birisi olarak yazdım. Teşekkürler. İyi günler.
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2008 Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2008 Teşekkürler Tsubasa, sitedeki yazılarının bir kısmını okudum, sizin beğenmeniz rakete güvenimi yeteri derecede sağladı. Çok teşekkürler. Öneriniz için size de teşekkürler KONTRA, sizin önerdiğiniz raketi de inceliyorum, 2 alternatifimden birisi olarak yazdım. Teşekkürler. İyi günler. 729 bomb hem ucuz hem de güzel tahta. Burdan artan parayı ya cebe ya lastiğe koyun :).
Recommended Posts