Bora Oluşturma zamanı: 29 Ocak, 2008 Oluşturma zamanı: 29 Ocak, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=upKuoN9r398
Misafir Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2008 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2008 videoyu aynadaki görüntü gibi ters çevirmişler... dikkat ederseniz etrafdaki yazılar da ters örneğin masanın ve filenin markası yerdeki yazı...
Bora Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2008 yinede bundan pek farkı yoktur diye düşünüyorum
şerefgüneysu Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2008 Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2008 Hatırlayan varsa ben de aynı tekniği resimde kullanıp timo boll'ün dirseğine gelen topa nasıl spin çektiğini sağ elle oynayanlar için bir döküman hazırlamıştım. Bu tip videoyu eğlence amacıyla izliyoruz ama olaya aslında solak oynayanlar açısından bakarsak ne kadar yararlı olduğunu görürüz. Sol elle oynayan birisi olsaydım-dünyadaki ilk 20'deki sporcuların büyük bir kısmının sağ elle oynadıklarını düşünürsek- bu videoları ters çevrilmiş olarak izlemeyi isterdim . Timo Boll'un dirseğe gelen topa yaptığı spin <{POST_SNAPBACK}>
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap