Guest Kayzersoze Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2008 Arkadaşlar Butterfly - Stiga - Donic - Nittaku tahtalarını kullandım. Karizma denince 10 gün önce aldığım ve kullanmakta olduğum. DHS Hurricane KING
Çoppır Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2008 Arkadaşlar benimde unutamadığım.Ve bana göre en karizmatik tahta Tamca klampar idi.Zannedersem çoktan üretimi durduruldu.Tamca gergelyle aynı zamanda üretmeye başlamışlardı.Şu an kalmışmıdır bilemiyorum,bulsam kesin düşünürdüm.Bu konuda bilgisi olanlarla paylaşmak isterim.
Saadettin Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2008 Arkadaşlar benimde unutamadığım.Ve bana göre en karizmatik tahta Tamca klampar idi.Zannedersem çoktan üretimi durduruldu.Tamca gergelyle aynı zamanda üretmeye başlamışlardı.Şu an kalmışmıdır bilemiyorum,bulsam kesin düşünürdüm.Bu konuda bilgisi olanlarla paylaşmak isterim.Bil bakalım kimde var?
Guest ktm Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2008 Arkadaşlar benimde unutamadığım.Ve bana göre en karizmatik tahta Tamca klampar idi.Zannedersem çoktan üretimi durduruldu.Tamca gergelyle aynı zamanda üretmeye başlamışlardı.Şu an kalmışmıdır bilemiyorum,bulsam kesin düşünürdüm.Bu konuda bilgisi olanlarla paylaşmak isterim. Bendede birzamanlar vardı.Bakırköy sporkulübünde Serhat(adaşına)(istanbul) diye bir arkadaşa satmıştım 1980 li senelerdi.Çok oynayamamamıştım ama kontrolü zor bir tahtaydı hatırladığım kadarıyla yada bana zor gelmişti. KTM
Çoppır Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2008 Bil bakalım kimde var? Merhaba Yanılmıyorsam olsa olsa bu forumda bu tahta Sadettin kardeşimde çıkar.Bilmem yanılıyor muyum??!.İstersede hemen tamca gergelyle çeşitli şekillerde takas edilir.Bide bu arada ufak bir borcum var onuda kapatmış oluruz. Saygılar
Saadettin Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2008 Allround bir tahta olduğu için kontrolü zor değil ama o dönemde hissi size öyle gelmiş olabilir. Çünkü artık hem raketler ve lastikler çok hızlanıp hemde toplar büyünce karbonsuz tahtaların hepsi yavaşmış gibi geliyor...
Çoppır Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2008 Allround bir tahta olduğu için kontrolü zor değil ama o dönemde hissi size öyle gelmiş olabilir. Çünkü artık hem raketler ve lastikler çok hızlanıp hemde toplar büyünce karbonsuz tahtaların hepsi yavaşmış gibi geliyor... Hocam yanılmıyorsam iki çeşidi vardı bir kırmızı beyaz logolu gül ağacından yumuşak top spin tahtası ,birde tamca yani düz sap carbon olanı bilmem yanılıyormuyum??
Saadettin Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2008 MerhabaYanılmıyorsam olsa olsa bu forumda bu tahta Sadettin kardeşimde çıkar.Bilmem yanılıyor muyum??!.İstersede hemen tamca gergelyle çeşitli şekillerde takas edilir.Bide bu arada ufak bir borcum var onuda kapatmış oluruz. Saygılar Abi teşekkür ederim ama takas falan düşünmüyorum. Ama sana bir ara öyle bir tahta göstereceğim ki, tabiri caizse elindekileri çöpe atacaksın. Hemde düz sap...
Guest ButterflySport Gönderim Zamanı: 14 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 14 Mayıs, 2008 ----DHS Hurricane King---- :)
omerfaruk Gönderim Zamanı: 16 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 16 Mayıs, 2008 ANDRO Super Core CELL CARBON OFF ANDRO nun siyah tahtalarıda çok güzel Benimki Yasaka Dynamix 17 bu da çok hoşuma gidiyor. Kenar bandı sarı siyah andro veya butterfly kullanıyorum.
Guest ktm Gönderim Zamanı: 16 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 16 Mayıs, 2008 Bence en iyi tahta Saadettin Beyin tahtası . Bizim kullandığımız tahtaların hepsi nasılsa onda var.O eniyisi bu derse o olur.Bizlerde 3-5 tahta Saadettin Bey'de 100+ tahta,sikletimiz kaldırmaz hafif kalırız. KTM
turushanovgu Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2008 Bence en iyi tahta Saadettin Beyin tahtası . Bizim kullandığımız tahtaların hepsi nasılsa onda var.O eniyisi bu derse o olur.Bizlerde 3-5 tahta Saadettin Bey'de 100+ tahta,sikletimiz kaldırmaz hafif kalırız. KTM Bizim kullandığımız tahtaların hepsi nasılsa onda var.O eniyisi bu derse o olur. bu cümleyi espri olarak yorumluyorum, bence kullandığı tahtalardan kendi oyun tarzına, el yapısına en uygun olanı o olduğu için değiştirmiyor, gayet de normal. saadettin beyin imzasındaki diğer donic waldner dotec carbon tahta, denemeyi bile düşünmeyeceğim bir tahta ama kendisi beğeniyor ve kullanıyor.
Guest ktm Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2008 Bizim kullandığımız tahtaların hepsi nasılsa onda var.O eniyisi bu derse o olur. bu cümleyi espri olarak yorumluyorum, bence kullandığı tahtalardan kendi oyun tarzına, el yapısına en uygun olanı o olduğu için değiştirmiyor, gayet de normal. saadettin beyin imzasındaki diğer donic waldner dotec carbon tahta, denemeyi bile düşünmeyeceğim bir tahta ama kendisi beğeniyor ve kullanıyor. Haklısınız ,ben sadece bizim ençok sevdiğimiz tahtanın Saadettin Bey de var olacağını sizin espiri olarak yorumluyorum mantığıyla yaklaştım . Saygılarımla KTM
Saadettin Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2008 Bence en iyi tahta Saadettin Beyin tahtası .Bizim kullandığımız tahtaların hepsi nasılsa onda var.O eniyisi bu derse o olur.Bizlerde 3-5 tahta Saadettin Bey'de 100+ tahta,sikletimiz kaldırmaz hafif kalırız.
GokhanEgemen Gönderim Zamanı: 18 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 18 Mayıs, 2008 King'in rengi berbat(Sarı lacivert).Bu senenin modası sarı kırmızı:)
Bora Gönderim Zamanı: 18 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 18 Mayıs, 2008 King'in rengi berbat(Sarı lacivert).Bu senenin modası sarı kırmızı:) sarı lacivertin modası geçmez :B:
Guest Tanju Cansever Gönderim Zamanı: 22 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 22 Mayıs, 2008 Gergely'nin karizması yanında diğerleri sönük kalır..
Guest Ömer Faruk Yılmaz Gönderim Zamanı: 20 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 20 Temmuz, 2008 Primorac 7000 ! : üstüne tanımam ... :
Bora Gönderim Zamanı: 20 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 20 Temmuz, 2008 dhs hurricane king off+++ tahtanın ötesinde bişi.. mutlaka denemelisiniz. denedikten sonra da bana verirsiniz, ben de denerim.
Guest josephsteel Gönderim Zamanı: 21 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 21 Temmuz, 2008 1)Grubba Carbon çok şık desenli 2)Xiom ATHENA GOLD RSM SPECIAL - KISO HINOKI (sapına hastayım) 3)İnşallah kendi yapacağım tahta
Yasin_Ozdemir Gönderim Zamanı: 21 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 21 Temmuz, 2008 tabiki Timo Boll TriCarbon hayallerimin tahtası... acaba ne zaman onu kullanabilecek kıvama geleceğim ???
cagan Gönderim Zamanı: 21 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 21 Temmuz, 2008 all + falan ama andro super core cell tahtam çok karizma..simsiyah bir tahta..sapı terden merden siyahlığını yitirdi biraz ama kenar bandını çıkardığımda rakedime aşık olmuştum
Guest Mekansız666 Gönderim Zamanı: 23 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 23 Temmuz, 2008 Kendimce hazırlamış olduğum en karizmatik tahta top 3 listemdeki ilk iki tahtaya sahibim artık (o: 3. sü de ya kısmet (o: Sevgiler..
Guest SoulSlayer Gönderim Zamanı: 26 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 26 Ağustos, 2008 Yashima XX3 her ne kadar hazır raket olsada bana çok karizmatik geliyor eli kavrama ve oturma konusunda mükemmel. Diğer resimleri; http://img339.imageshack.us/img339/1102/resim557ix1.jpg http://img53.imageshack.us/img53/1159/resim556bs9.jpg
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap