Misafir Oluşturma zamanı: 26 Ocak, 2008 Oluşturma zamanı: 26 Ocak, 2008 2.ligte oynadım bir sezon izmitte bir takımda oynakam istiyorum side_spin53@hotmail.com
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 27 Ocak, 2008 Gönderim Zamanı: 27 Ocak, 2008 bende izmitteyim ve bildiğim kadarıyla şuan izmit te lig de oynayan bi kocaeli büy. şehir in bir takımı var (kagıtspor) bide seka spor klubu herhalde ama bende çok istemiştim oynamayı bi türlü iletişim kuramadım inş. bulursun....
Misafir Gönderim Zamanı: 11 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 11 Şubat, 2008 BEN SİZLE OYNAYABİLİRİM EGER İSTERSENİZ
Misafir Gönderim Zamanı: 15 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 15 Şubat, 2008 ben oynayacak biri değil lig takımı arıyorum
Misafir Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2008 bende izmit'te lig takımı arıyorum.bize yardımcı olacak kimse yok mu?
turushanovgu Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2008 forumdan bu şekilde takım bulmanız zor, izmitteki takımlardan ligde oynayanları bulun, gidin kulüple yüzyüze görüşün, daha mantıklı olur
Misafir Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2008 forumdan bu şekilde takım bulmanız zor, izmitteki takımlardan ligde oynayanları bulun, gidin kulüple yüzyüze görüşün, daha mantıklı olur abi bizde zaten takımı arıyoruz.bi telefon falan yada yer bulsak gidip konuşcaz.ama ne bi telefon,nede bi adres var
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap