İbrahim Oluşturma zamanı: 20 Ocak, 2008 Oluşturma zamanı: 20 Ocak, 2008 Merhaba arkadaşlar ben foruma Trabzon'dan katılıyorum.Sınıf öğretmeni olarak görev yapmaktayım.Bu sene atandığım okulda masa tenisi oynamaya başladım ve gerçekten çok eğlenceli ve zevkli bir spor dalı olduğunu gördüm.Ondan sonra masa tenisine karşı büyük bir ilgi duydum fakat çok önemli bir nokta var.Bulunduğum bölgede masa tenisi pek dikkate alınan bir spor dalı değil.Bu yüzden kendime partner bulamıyorum.Bu konuda Trabzon'da oturan masa tenisi severlerden yardım istiyorum.Şimdiden herkese teşekkür ederim.Eğer ki bana ulaşmak isterseniz diye size msn adresimi veriyorum. MSN adresim : im61uzun@hotmail.com
Remzi Sarioglu Gönderim Zamanı: 20 Ocak, 2008 Gönderim Zamanı: 20 Ocak, 2008 Merhaba arkadaşlar ben foruma Trabzon'dan katılıyorum.Sınıf öğretmeni olarak görev yapmaktayım.Bu sene atandığım okulda masa tenisi oynamaya başladım ve gerçekten çok eğlenceli ve zevkli bir spor dalı olduğunu gördüm.Ondan sonra masa tenisine karşı büyük bir ilgi duydum fakat çok önemli bir nokta var.Bulunduğum bölgede masa tenisi pek dikkate alınan bir spor dalı değil.Bu yüzden kendime partner bulamıyorum.Bu konuda Trabzon'da oturan masa tenisi severlerden yardım istiyorum.Şimdiden herkese teşekkür ederim.Eğer ki bana ulaşmak isterseniz diye size msn adresimi veriyorum. MSN adresim : im61uzun@hotmail.com Yavuz Adak 0532.3446261 Amatör branşlar koordinatörü Rahim Ayaz 0535.2175275 Hakan Kara 0536.6401404 Bende isimler ve telefon numaraları olan masa tenisçi arkadaşlar sana Trabzon'da yardımcı olabilirler. Bağlantı kurarsan iyi olur. İyi çalışmalar
İbrahim Gönderim Zamanı: 20 Ocak, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 20 Ocak, 2008 Yavuz Adak 0532.3446261 Amatör branşlar koordinatörüRahim Ayaz 0535.2175275 Hakan Kara 0536.6401404 Bende isimler ve telefon numaraları olan masa tenisçi arkadaşlar sana Trabzon'da yardımcı olabilirler. Bağlantı kurarsan iyi olur. İyi çalışmalar Remzi kardeşim Allah senden razı olsun Allah ne muradın varsa versin.Beni tahmin edemeyeceğin kadar mutlu ettin.Eğer msn adresini yollayabilirsen msnde de görüşme şansımız olur.Tekrar tekrar teşekkür ederim.
Misafir Gönderim Zamanı: 10 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 10 Şubat, 2008 trabzonda nerede oynama imkanımız var acaba, salon var mı , kaç masa var, sporcular kimler, forumdan katılan var mı trabzondan acaba
İbrahim Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2008 kont kardeşim sana mesaj da attım en yakın zamanda tanışıp oynamak isterim iyi günler.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap