Guest LaX Oluşturma zamanı: 13 Ocak, 2008 Oluşturma zamanı: 13 Ocak, 2008 Bu sene universiteler arasi Türkiye Sampiyonasi 25-27 Nisan tarihleri arasinda Muğla da düzenleniyor arkadaslar. Ben bu Sene yeni açılan Karabük üniversitesinde 1 oynuyorum bu turnuvaya katilim gosterecek universiteli arkadaslar war ise bu konu altinda bulusalim. simdiden 25-27 nisani iple cekiorum :) :)
BurakYalin Gönderim Zamanı: 13 Ocak, 2008 Gönderim Zamanı: 13 Ocak, 2008 benim klübümün okul takımındasın bu sene gitmezsiniz diye tahmin ediyodum,muğlada görüşürüz sanırım
Guest LaX Gönderim Zamanı: 13 Ocak, 2008 Gönderim Zamanı: 13 Ocak, 2008 benim klübümün okul takımındasın bu sene gitmezsiniz diye tahmin ediyodum,muğlada görüşürüz sanırım Metin KAYA organizatorlugunde ordayiz işalla Burak abi işalla bu sene senliklerde oldugu gibi bölge takimlarini birbirleri ile catiştirmazlar. bu sene senliklerde biliosun bize daha ilk maclarda Gürkan abiler gelmişti Karabük meslek yüksekokulu olarak .
BurakYalin Gönderim Zamanı: 13 Ocak, 2008 Gönderim Zamanı: 13 Ocak, 2008 ben bu sene yokum şenliklerde şanslısınız:) gürkanda yok .ama bizim fakülte takımı yine iyi thaminim yine bir olurlar
Misafir Gönderim Zamanı: 15 Ocak, 2008 Gönderim Zamanı: 15 Ocak, 2008 Bizde Eskişehir Osmangazi Ünv olarak katılcaz. Geçen sen gazi ünv sine malup olduk ve elenmiştik bu sene daha iyi bi kadromuz var inş iyi bi şeyler yapmak istiyoruz görüşmek dileğiyle başarılar..
Misafir Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2008 ben üniversiteler maçını marmaris olarak duydum, bunu öğrenebileceğimiz bir internet sayfası var mı?
gursel Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2008 ben mustafa kemal üni. takım kaptanıyım 25 nisanda görüşmek üzere arkadaşlar şimdiden başarılar diliyorum
Misafir Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2008 klüp maçlarıyla ünvler arası maçları çakıştırmışlar.Bu yüzden iyi oynayan bi çok oyuncu gelemeyecek. Federasyonu tbr etmek lazım. Söylenecek söz bulamıyorum. Tek kelimeyle muhteşemsiniz...
Burak86 Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2008 Bende gazi ünv deyim bakalım biz adam bulup da gelebilecek miyiz merak ediyorum.
Bora Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2008 ne ilginç.. bizde de adam var, takım yok. (bahçeşehir üni) Not : başka üni adına yarışmaya mani yoksa, tekliflere açığım
Guest Sempathic Gönderim Zamanı: 23 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 23 Şubat, 2008 Bende Afyon Kocatepe Üniversitesindeyim. Bu sene ilk defa katılıyor üniversitemiz galiba , Orda görüşmek üzere Herkese başarılar Not:Aldığım bilgilere göre marmaristeki spor salonu barlar sokağının karşısındaymış :B:
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap