Guest gokcell Oluşturma zamanı: 26 Şubat, 2006 Oluşturma zamanı: 26 Şubat, 2006 ben kırıkkalede okuyorum 3 ,4 senedirmasa tenisi oynuyorum ama geliştrmek istiyorum hafta sonları ankarada kendimi geliştirebilecegm bir yer varsa bana ulastırırsanız cok memnun olurum
Guest puyol Gönderim Zamanı: 13 Mart, 2006 Gönderim Zamanı: 13 Mart, 2006 arkadaşlar bende ankarada yım. bende çok oynamak istiyorum. lisedeyken her gün oynuyodum ama şimdi oynayamıyorum. bu arada ank. üniv. dil-tarih deyim. bi de o keçiörendeki salonun adresini bilen varsa yazarsa çok sevinirim. e mail: ayazerenayaz@hotmail.com
Guest Atila Gönderim Zamanı: 5 Nisan, 2006 Gönderim Zamanı: 5 Nisan, 2006 ankara aydınlıkevlerde oturuyorum.amatör olarak masatenisi oynuyorum.masa tenisini geliştirmek için ankarada eğitim veren bir yer var mı? Selm belki beni tanırsın aydınlıkevlerde oturuyorum ve telekomda bizim çalışmalarımıza katılabilirsin
Misafir Gönderim Zamanı: 15 Mayıs, 2006 Gönderim Zamanı: 15 Mayıs, 2006 uzun süredir aramın kopuk olduğu masa tenisine tekrar başlamayı düşünüyordum ki, mesajlarınızı görünce şevkim daha da arttı.tüm önerilerinizi değerlendirmeye çalışacağım.
buyukdogu Gönderim Zamanı: 15 Mayıs, 2006 Gönderim Zamanı: 15 Mayıs, 2006 Selam. Bahçelievler alpaslan ilköğr.okulunda derneğin tuttuğu salonda (salı,perşembe saat 18-21 arası) , cumartesi de saat 13 den akşama kadar oyun oynanabiliyor.ayrıca halil hoca da isteyene eğitim veriyor.
Eroll Gönderim Zamanı: 15 Mayıs, 2006 Gönderim Zamanı: 15 Mayıs, 2006 Yalnız günleri yanlış yazmışsınız. Doğrusu pazartesi,çarşamba, cuma.
Bluest Gönderim Zamanı: 15 Mayıs, 2006 Gönderim Zamanı: 15 Mayıs, 2006 Yalnız günleri yanlış yazmışsınız. Doğrusu pazartesi,çarşamba, cuma. Erol Bey günler en son aldığımız yönetim kurulu kararı gereğince salı perşembe 18 den sonra cumartesi pazar 13'ten sonra olarak değişti. ilgilenen arkadaşlara duyurulur.
Eroll Gönderim Zamanı: 16 Mayıs, 2006 Gönderim Zamanı: 16 Mayıs, 2006 Haklısınız Özgür bey düzeltiyorum. Salı,Perşembe,Cumartesi,Pazar.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap