Guest Sempathic Oluşturma zamanı: 29 Aralık, 2007 Oluşturma zamanı: 29 Aralık, 2007 Ben aynı derecede savunma ve hucum yapabilen biriyim yani raketiminde hucum yönü ve savunma yönü iyi olmasını istiyorum birde raket tahtasının hafif olmasını istiyorum ama bunlar için hangi lastikleri ve tahtayı kullanmam gerektigini bilmiyorum önerileriniz için şimdiden teşekkürler Birde Schildkrot marka raketler hakkında bılgınız var mı ?
Misafir Gönderim Zamanı: 29 Aralık, 2007 Gönderim Zamanı: 29 Aralık, 2007 schildkrot raketler hazır raket olduğu gibi 10-15 civarındadır biraz paraya kıyıp iyi bi allround kombinasyon almanı tavsiye ederim ayrıca sitemizde ekipman satan arkadaşlar yardımcı olacaktır. ekipman satanlar/arayanlar bölümüne oyunstilinizi detaylı yazıp raket için önerileri dikkate alıp ekipman satan arkadaşlarla irtibata geçersiniz.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 30 Aralık, 2007 Gönderim Zamanı: 30 Aralık, 2007 elimde allround oyuncular için joola k-all tahta ile tibhar rapid lastikli kombi var. hız ve kontrol açısından beklenenin üzerindedir. istersen incele. kargo bana ait 70 ytl. yaklaşık 3 aylık raket joola k-all+ tibhar rapid 2.0+ tibhar rapid soft 1.8
Misafir Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2007 Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2007 evet sempathic arkadaşım şekil a da görüldüğü gibi oldukça ideal bi allround ekipman ve fiyatı gayet uygun. kaçırmamanı tavsiye ederim.
Misafir Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2007 Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2007 bencede bunu kaçırmamalsın.
Guray Gönderim Zamanı: 4 Ocak, 2008 Gönderim Zamanı: 4 Ocak, 2008 schildkrot raketler hazır raket olduğu gibi 10-15 civarındadır biraz paraya kıyıp iyi bi allround kombinasyon almanı tavsiye ederim ayrıca sitemizde ekipman satan arkadaşlar yardımcı olacaktır. ekipman satanlar/arayanlar bölümüne oyunstilinizi detaylı yazıp raket için önerileri dikkate alıp ekipman satan arkadaşlarla irtibata geçersiniz. J. M. Saive ---- Belçika ----- (tahta)Schildkrot JM Vmax ---- Schildkrot Vmax 2.0 ---- Schildkrot Vmax 2.0 masatenisi.org profesyoneller ne kullanıyor bölümünden alıntıdır..
Recommended Posts