Guest ata1 Oluşturma zamanı: 27 Aralık, 2007 Oluşturma zamanı: 27 Aralık, 2007 1 haftadır sitenizi geziyorum çok hoş. Raket konusunda bu vesileyle çok düşündüm. Yeni başladığımız için toplama raketlerin fiyat konusunda uygun olmadığına karar verdik sonuçta bizimki hobi işi belki ilerde. bundan dolayı BUTTERFLY CHAMPİONSHİP 2 RAKET ARTI 3 TOPU 45 YTLye aldık internet sitelerinde çok gezmeme rağmen bu raket takımını hiç bir yerde bulamadım. Avcılarda sporium denilen bir dükkanda bulduk. Başka malzemelerde var. ayrıca akşam masa tenisi oynamaya gittiğimiz yerde de İsmail isimli bir öğretmenle karşılaştık masa tenisi antrenörü. Çok uygun bir fiyata aylık 60 ytl (hafta da 2 şer ders veriyor gayet iyi oynuyor baya bir dereceleri var) anlaştık. eğer forum kurallarına uyup İsmail bey kabul ederse telefon numarsını yazabilirim. Avcılarda olup masa tenisi oynamak ve ya öğrenmek isteyen arkadaşlara yönelik olarak bu konuyu açtım.
Guest Emre Özcan Gönderim Zamanı: 25 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 25 Şubat, 2009 arkadaşım merhaba bende masa tenisi sporuyla bayağı bi ilgileniyorum ve bir profesyonelden ders almak istiyorum mümkünse telefon numarasını öğrenebilir miyim bi görüşmek için ?
ali yanık Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2009 merhaba ben ali yanık 2 sene türkiye 2.liginde 1 sene türkiye süper liginde profosyonel masa tenisi oynadım ve suan fenerbahce veteran masa tenısı derneğinde antreman yapmaktayım ders almak isteyen arkadaslar asagıda verılen bılgılerden bana ulaşabilir.. saatlik çalışma ücreti: 20 tl bana ulaşabileceniz iletişim bilgileri: msn: ali@trwebmaster.com telf: 0543-453-61-53
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2009 Ata Bey oynadığınız yer neresi acaba ? Birkaç günlüğüne avcılarda olacağım belki gelip iki top atarım ben de.
ali yanık Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2009 size uzak benim oldugum yer.
Guest icebergg Gönderim Zamanı: 20 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 20 Aralık, 2010 1 haftadır sitenizi geziyorum çok hoş. Raket konusunda bu vesileyle çok düşündüm. Yeni başladığımız için toplama raketlerin fiyat konusunda uygun olmadığına karar verdik sonuçta bizimki hobi işi belki ilerde. bundan dolayı BUTTERFLY CHAMPİONSHİP 2 RAKET ARTI 3 TOPU 45 YTLye aldık internet sitelerinde çok gezmeme rağmen bu raket takımını hiç bir yerde bulamadım. Avcılarda sporium denilen bir dükkanda bulduk. Başka malzemelerde var. ayrıca akşam masa tenisi oynamaya gittiğimiz yerde de İsmail isimli bir öğretmenle karşılaştık masa tenisi antrenörü. Çok uygun bir fiyata aylık 60 ytl (hafta da 2 şer ders veriyor gayet iyi oynuyor baya bir dereceleri var) anlaştık. eğer forum kurallarına uyup İsmail bey kabul ederse telefon numarsını yazabilirim. Avcılarda olup masa tenisi oynamak ve ya öğrenmek isteyen arkadaşlara yönelik olarak bu konuyu açtım. Merhaba, Hocanın telefonunu alabilir miyim?
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap