Ertan Oluşturma zamanı: 25 Aralık, 2007 Oluşturma zamanı: 25 Aralık, 2007 Üyelerimizden sayın Enis Özel'in yıllar önce masa tenisiyle ilgili yazdığı şiiri beğenilerinize sunuyorum: PİNG PONG Bilemem nasıl başladım Ben seninle oynamaya Sanırım yıllar önceydi Başlamıştım ben ping ponga Bir kıvılcım ateşiyle Yerleşip durdun kalbime Kıvılcımın ateş oldu Yanıp durdu ping pong diye Özleminle yanıp duran Bu küçücük kalbimle O gün bugün her ânımda Oynuyorum ping pong diye Önceleri gelip geçen Bir heves sanmıştım seni Meğer ne çok yanılmışım Bırakamam artık seni Ne futbol ne de basketbol, Ne çift kale ne de bir gol İki raket ve bir tek top İşte sana ping pong Canının sıkıldığı an Hiç düşünme ne dert ne gam Geçiver masa başına Ping pongla dinlen rahatla Alır tüm gerginlikleri Gevşetir tüm sinirleri Ve de dinç tutar bizleri Var mı ping pongdan iyisi Sen de gel bir denede bak Olmaz sporsuz yaşamak Hele birde yenersen bak Ne hoştur ping pong oynamak Hadi raketi alsana Geçsene masa başına Başlatıver tıklatmaya Ping pong ping pong Sporların en güzeli En temizi en iyisi Oynayanlar bilir seni Oynamayan bilemez ki Her gönülde bir aşk yatar Kalbin ilacıdır aşklar Bizim aşkımız ruhumuz Tenistir inanın dostlar Sigarasız ve içkisiz Ping pongla sağlıklıyız biz Bir gün olsun oynamazsak Eririz sensiz eririz… Enis ÖZEL Enis Özel Gençlik ve Spor Kulübü
gökhanbayraktar Gönderim Zamanı: 25 Aralık, 2007 Gönderim Zamanı: 25 Aralık, 2007 güzel bir şiir gerçekten. bir gün masa tenisi ile ilgili bir şiir okuyacaksın deeselerdi inanmazdım
Canberk Gönderim Zamanı: 25 Aralık, 2007 Gönderim Zamanı: 25 Aralık, 2007 ping pong la kafiyeler uymuş fakat ben ping pong kelimesini kullanmayı sevmiyorum :)
Guest ktm Gönderim Zamanı: 25 Aralık, 2007 Gönderim Zamanı: 25 Aralık, 2007 Evet ilginç bir şiir. Bende pong kelimesini sevmiyorum ,ping ping deseydi keşke.(Bize sormadan yazarsa böyle olur,beğen mezük) İşin şaka tarafı. Eskiden birbirlerine kavuşamıyan insanlar vardı ve aşıklar(Aşık Veysel'ler) türedi.Yeni aşıklar (şiir tabiriyle) ping pong'dan türüyecek heralde. Şiirin sonunda ping'le pong birbirlerine kavuşacaklarmı acep. Şiir için teşekkürler. KTM
Guest koray172 Gönderim Zamanı: 24 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 24 Mayıs, 2008 bu şiir de çok güzel olmuş
guvenozbayrak Gönderim Zamanı: 24 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 24 Mayıs, 2008 5.Forum buluşmasındayım, gözlerim kapalı.İlk maçta elenmişim yine, gönlüm yaralı. Ah şu çinliler caponları sollasada değiştirmesem lastiğimi. Efkarlıyım yine efkarlı.
Bora Gönderim Zamanı: 23 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 23 Temmuz, 2008 5. forum buluşmasındayım çıkmışım 5. maça umutlar bana bağlanmış millet olmuş saç başa kalmışız masada mehmet abiyle baş başa aldık mağlubiyeti döndük eve paşa paşa ferdi maçlara bağladık tüm ümidi son şans bu resmen bir can simidi bir de ertan abi demez mi gidicez şimdi demezler mi kaçıyo bu herif kedi gibi benden şair olmaz bilirim bu kelamlar boşa sıktıysam sizi baydıysam affola görüşürüz seneye buluşmada salonda tüm ustalara benden selam ola.
Guest josephsteel Gönderim Zamanı: 23 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 23 Temmuz, 2008 Vay be aramızda ne cevherler varmış...valla hoş şiirler..kafiye süper
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap