erdemmm296 Oluşturma zamanı: 19 Aralık, 2007 Oluşturma zamanı: 19 Aralık, 2007 9 ocağa kadar istanbulda olucak bildiğiniz bütün turnuvaları yazarsanız sevinirim (ayın 9unda okul maçımız var onun öncesinde turnuvaya katılmak istiyorumda) herkese şimdiden teşekkürler
Canberk Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2007 Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2007 9 ocakmı yada 19 aralık mı olcaktı tarih acaba
eceser Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2007 Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2007 29 Aralık Süper Lig son etap maçları oynanacak. Büyük olasılık Bayrampaşa Spor Salonu'nda.. Ama netleşince tekrar yazarım.. Maçlar tek gün kız-erkek peşpeşe olacak.. Bilginize Syg.
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 20 Aralık, 2007 Gönderim Zamanı: 20 Aralık, 2007 2 haftada veya ayda bir - Altunizade'deki Haydarpaşa lisesi, - Ümraniye Örnek mahallesindeki veteranlarda, - Zeytinburnu UPS salonunda - Okmeydanındaki yeni salonda turnuvalar yapıldığını biliyorum da kesin tarih, saat, katılım ücreti veya şartları hakkında bilgim yok. Mesela o günün sabahı gitsek buralara yeterli mi yoksa öncesinde mi kayıt yaptırıyoruz gibi ??? 19.Ocak'ta Göztepe köprüsünde FBVTT derneğinin turnuvası başlıyor, ama sana uymaz herhalde...
erdemmm296 Gönderim Zamanı: 20 Aralık, 2007 Yazar Gönderim Zamanı: 20 Aralık, 2007 bu turnuvaların tam tarihlerini söyleyebilirseniz sevinirim
Misafir Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2007 Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2007 bu turnuvaların tam tarihlerini söyleyebilirseniz sevinirim acaba bu fenerbahçe veteranda olacak turnuvaya üye olmayan dışarıdan kimseler katılabiliyor mu ve geçen sefer 30 yaş altı gibi bir kategori olmuştu bu seferde böle bişi olabilir mi? katılım ücreti vs biraz daha bilgilendirebilir misiniz?
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 23 Aralık, 2007 Gönderim Zamanı: 23 Aralık, 2007 acaba bu fenerbahçe veteranda olacak turnuvaya üye olmayan dışarıdan kimseler katılabiliyor mu ve geçen sefer 30 yaş altı gibi bir kategori olmuştu bu seferde böle bişi olabilir mi? katılım ücreti vs biraz daha bilgilendirebilir misiniz? Bunun hakkında yazıyı FBVTT Derneği / Kış turnuvası başlığında bulabilirsin.
Misafir Gönderim Zamanı: 23 Aralık, 2007 Gönderim Zamanı: 23 Aralık, 2007 Bunun hakkında yazıyıFBVTT Derneği / Kış turnuvası başlığında bulabilirsin. 28 Aralıkta bir turnuva gözükyor kış turnuvası diye gerçi fenerbahçe veteranda gözüküyor ama ben bu göztepe veterandaki 19 Ocakta olanı açıkçası göremedim acaba linkleyebilirmisiniz?
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 24 Aralık, 2007 Gönderim Zamanı: 24 Aralık, 2007 28 Aralıkta bir turnuva gözükyor kış turnuvası diye gerçi fenerbahçe veteranda gözüküyor ama ben bu göztepe veterandaki 19 Ocakta olanı açıkçası göremedim acaba linkleyebilirmisiniz? Merhaba, 19.Ocak linki : FBVTT Ben de 28:aralık turnuvasını merak ettim. Linkini verirsen sevinirim. Maalesef web siteleri o kadar karışık ki , ne var ne yok ana sayfalarda yığılmış....
Misafir Gönderim Zamanı: 25 Aralık, 2007 Gönderim Zamanı: 25 Aralık, 2007 Merhaba, 19.Ocak linki : FBVTT Ben de 28:aralık turnuvasını merak ettim. Linkini verirsen sevinirim. Maalesef web siteleri o kadar karışık ki , ne var ne yok ana sayfalarda yığılmış.... verdiğiniz linktede : o yarışmadan bahsediyor gerçekten dediğiniz gibi herşey ana sayfaya yığılmış farketmek güç oluyor
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 28 Aralık, 2007 Gönderim Zamanı: 28 Aralık, 2007 5.Ocak.2008 , İstanbul / Altunizade / Haydarpaşa Lisesi Masa tenisi salonunda herkese açık turnuva varmış. Saat = 13:00 Ben gidip katılacağım. Ayrıntılı bilgiyi forumdan Fulya hanımdan alabilirsiniz.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap