erdem çetintaş Oluşturma zamanı: 16 Aralık, 2007 Oluşturma zamanı: 16 Aralık, 2007 arkadaşlar istanbulda herhangi bir kurum tarafından düzenlenen halka açık turnuvalar hakkınca bilginiz var mı? ben katılmak istiyorum ama turnuva bulamıyorum, lütfen cevaplayın
Canberk Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2007 Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2007 ups spor kulubünde düzenlenmektedir ayrıntılı bilgi nurunsalver@yahoo.com
Myilik2002 Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2007 Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2007 Onbeş günde bir Okmeydanındaki İto Anadolu Ticaret Lisesindeki salonda ve Altunizadedeki Haydarpaşa Lisesi içindeki veteran derneğinde yapılıyor.
şerefgüneysu Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2007 Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2007 UPS SPOR KULÜBÜ ZEYTİNBURNU-KABATAŞ TRAMVAY HATTINDA 19. SEYİTNİZAM DURAĞI YANI. HER AYIN 2. CUMARTESİ GÜNÜ TEKLER TURNUVASI. 2 HAFTA SONRA DA ÇİFTLER OLUYOR. TURNUVALARA KATILIM 5 YTL
Misafir Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2008 Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2008 Ya Türkiye Spor Yazarları Derneği'nde bile yok yaa..! Hatta bir masa var. Bizim oranın içinde şirketimiz olduğu halde oynatmıyolar sinir oluyorumLevennteki TSYD den bahsediyorum . Yaww insan bi turnuva yapar benide çağırır dimi yaa:D
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap