erdem çetintaş Oluşturma zamanı: 16 Aralık, 2007 Oluşturma zamanı: 16 Aralık, 2007 arkadaşlar yıldız tek üni 3, sınıf öğrencisiym esenlerde oturuyorum masa tenisi oynamaya arkadaş arıyorum iyi oynadığımı düşünüyorum ilgilenenler bana 05547114818 den veya erdemtexas@hotmail.com dan ulaşabilirler haberlerinizi bekliyorum
gökhanbayraktar Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2007 Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2007 arkadaşlar yıldız tek üni 3, sınıf öğrencisiym esenlerde oturuyorum masa tenisi oynamaya arkadaş arıyorum iyi oynadığımı düşünüyorum ilgilenenler bana 05547114818 den veya erdemtexas@hotmail.com dan ulaşabilirler haberlerinizi bekliyorum merhaba erdem, askerliği atışalanında yapmıştım. raketim yanımda olmasına rağmen oynayacak oyuncu bulamamıştım esenlerde. forumla askerliği yaptıktan sonra tanışmış olmam da şanssızlığım. email adresine bakarak bursada yaşayıp yaşamadığını sormak istiyorum. email adresinin sonunda texas olmasından dolayı sordum. eğer öyleyse bursada oynayabiliriz geldiğin zaman
erdem çetintaş Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2007 Yazar Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2007 yok kardeş bursa ile bir alakam yok. ama yine de istanbulda isen seninle oynamak isterim iletişim bilgilerim üst başlıkta yazıyor beklerim
gökhanbayraktar Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2007 Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2007 yok kardeş bursa ile bir alakam yok. ama yine de istanbulda isen seninle oynamak isterim iletişim bilgilerim üst başlıkta yazıyor beklerim yok arkadaşım, askerliği orada yapmıştım sadece. eğer gelirsem istanbula tekrardan görmek istediğim abilerim ve kardeşlerim var. tabi sizinle de görüşmek isterim
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap