GokhanEgemen Oluşturma zamanı: 11 Aralık, 2007 Oluşturma zamanı: 11 Aralık, 2007 Arkadaşlar sriver g2 bryce'a nazaran daha mı yumuşak?oynayan var mı?
Remzi Sarioglu Gönderim Zamanı: 12 Aralık, 2007 Gönderim Zamanı: 12 Aralık, 2007 Arkadaşlar sriver g2 bryce'a nazaran daha mı yumuşak?oynayan var mı? Sriver G2 daha kontrollu, bryce ise daha çok falso veriyor ve atma hızı daha fazla. İyi çalışmalar
Bora Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2008 Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2008 başka sriver g2 yi deneyen var mı bizden başka ? daha çok yorum duymak istiyorum :)
AliGuller Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2008 Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2008 Sriver G2 daha kontrollu, bryce ise daha çok falso veriyor ve atma hızı daha fazla. İyi çalışmalar Remzi Abi, siz bu G2 yi çok seviyorsunuz. Yıllar önce de ilk çıktığı zamanlar G2 yi beğendiğinizi söylüyordunuz. Ben sriver fx max kullanıyorum. Speed glue yapıyorum her oyunumda. Hızı da bayağı iyi oluyor. Son zamanlarda bana biraz yumuşak gelmeye başladı. Bir de max kullandığım için tahtayı hissetmiyorum. Kontrolümün azaldı sanırım. Ben de Sriver EL 2.1 kullanmaya karar verdim. Sizin de tavsiyelerinizi almak isterim. Lastiği 2.1 yapmam oyunum açısından sizce daha iyi olur mu?
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2008 Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2008 EL çok güzel lastik. Ama solüsyonla FX'e göre hissedilir derecede hızlı oluyor.
Guest emrebirinci Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2008 Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2008 G2 ler Bryce a göre daha kontrollü ve yavaş lastik ve yumuşak lastik...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap