Misafir Oluşturma zamanı: 5 Aralık, 2007 Oluşturma zamanı: 5 Aralık, 2007 Merhaba bütün masa tenisi sevenler, Üye sayımız 3500 lere dayanmış.Demin görünce bayagı şaşırdım.Benim üye olduğum yıl.2004 te 1000 in altındaydı! Vallahi iyi bir gelişme.İnşallah dahada büyürüz selamlar
Misafir Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2007 Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2007 Kesinlikle iyi bir gelişme...ama üyelerin çoğu aktik durumda değil sanırım...
Canberk Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2007 Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2007 3500 ama aktif olanların sayısı çok az bence bu kadar üyesi olan bir forum dolup taşması lazım hergün ayırıca boşa üye olanlarda olabilir.
Misafir Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2007 Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2007 sitemize çok kolay ulaşılabiliyor. mesajlarda üye olunmadan okumadığı için her gelen üye oluyor. işini halledip gidiyor. yani üye olanları çoğu masatenisiyle alakasız kişiler.(aktif olmayanlar)
Misafir Gönderim Zamanı: 9 Aralık, 2007 Gönderim Zamanı: 9 Aralık, 2007 olsun hic yoktan yinede yazilardan bir seyler ogreniyolar,bana bir vurus ogretenin 40 yil duacisi olurum ne kadar guzel bir soz degilmi?
Misafir Gönderim Zamanı: 13 Aralık, 2007 Gönderim Zamanı: 13 Aralık, 2007 kesinlikle öyle çeşke o sözün yanında orjinalini de görebilsek hani
Mustafa Altunok Gönderim Zamanı: 14 Aralık, 2007 Gönderim Zamanı: 14 Aralık, 2007 olsun hic yoktan yinede yazilardan bir seyler ogreniyolar,bana bir vurus ogretenin 40 yil duacisi olurum ne kadar guzel bir soz degilmi? murti merhaba sen hala çin de isen masatenisinide çözmüşsündür. buraya döndüğünde haber ver bizde sana duacı olalım. selamlar
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap