Guest Osabim Oluşturma zamanı: 30 Mayıs, 2004 Oluşturma zamanı: 30 Mayıs, 2004 Dereazı tesisleri ve veteran derneği gibi değilde bilardo salonu tarzında gidip oynadığın saat kadar para ödeyebileceğin bir masa tenisi salonu biliyormusunuz? Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.
Guest Lejyoner Gönderim Zamanı: 17 Haziran, 2004 Gönderim Zamanı: 17 Haziran, 2004 merhabalar. evet beşiktaş akatlardaki salonda oynayabilirsiniz. saat gece 1 e kadar. saati galiba 5 milyon lira.
Misafir Gönderim Zamanı: 17 Haziran, 2004 Gönderim Zamanı: 17 Haziran, 2004 altunizade de haydarpaşa lisesinde veteran derneğinde günlük sınırsız 7,5 milyon lira saate para ödemekten çok çok iyi hele benim gibi doyumsuzlar için :
Misafir Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2004 abi o ne ya burda saati 1 yada 1,5 milyon
Misafir Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2004 Göztepe de veteranlar derneği var. Geçen ay başladım. Günlük 6 milyon, aylık 35 milyondu. Bir de bu derneğe giderken Örnek mahallesinde (cami karşısında) bilardo salonu gibi bir yer var. Camda masa tenisi oynanıyor gibi bir yazı görmüştüm girip bakmadım. Ücreti bilmiyorum. Ama derneğe gelirseniz benim için süper olur. Ben akşamları oraya gitmeye çalişıyorum. Şu sıralar ders alıyorum. Dernekte yeni olduğum için (yeni derken acemi değilim. hani uyarayım dedim) oynayacak partner bulmakta zorluk çekiyorum. İlgilenen arkadaşlara duyurulur. Saygılar
Guest Vodka Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2004 benim de öğrendiğim kadarıyla kadıköy den modaya giderken bir çay bahçesi varmış. 5 tane kadar masa olduğu söylendi ama tam yerini bilmiyorum :
Guest Sysyphos Gönderim Zamanı: 25 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 25 Ağustos, 2004 vodka sanırım bomontiden bahsediyor. moda iskelesinin hemen üstünde...
Guest Vodka Gönderim Zamanı: 27 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 27 Ağustos, 2004 Evet evet tam orası. Geçen gün gittim. Aralarında 30 cm boşluk olan 5 masa. Oynamak için pek zevkli bir yer değil. Top atarken önümden küçük bir çocuk un geçebileceği tek yer :)
Guest Engin Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2004 arkadaşlar forumda kadıköy-acıbadem diyor,o halde en yakını moda bomonti çay bahçesi olarak gözüküyor,hafta içi gündüzleri ve akşamları bayağı tenha oluyor,saati 3,5 milyon tl.masalar birbirine çok yakın ama yinede kendi raketin ve topunla gidersen iyide bir partnerin varsa:) zevk alınıyor...
Guest Sysyphos Gönderim Zamanı: 3 Eylül, 2004 Gönderim Zamanı: 3 Eylül, 2004 Yalnız bomontideki masalarda duvar tarafına geçerseniz ayvayı yiyorsunuz zira ışığın yansımasından bir şey görebileceğinizi pek sanmıyorum? Ama bu oyun da aslında sezilerle oynanır değil mi? Güzel yer güzel. Manzarası da var... :B:
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap