Guest dionemimas Oluşturma zamanı: 11 Kasım, 2007 Oluşturma zamanı: 11 Kasım, 2007 öğrencilerin kullanımına sunulan masalar ve salon oldukça uyduruk olmasına rağmen musait olan arkadaşlarla antreman yapmak ve oynamak isterim hatta buradan güzel bir grup kurabilirsek büyük spor salonundaki güzel masaları kullanabilmek için mücadele ederiz :
Guest Apex Gönderim Zamanı: 12 Kasım, 2007 Gönderim Zamanı: 12 Kasım, 2007 Ben varım biliyorsun zaten :) Biraz daha kalabalık olsak belki bastırırız kullanırız o masaları ama zor zor
Guest dionemimas Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2007 Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2007 Ben varım biliyorsun zaten :) Biraz daha kalabalık olsak belki bastırırız kullanırız o masaları ama zor zor yılmak yok :
Umitt06 Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2007 Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2007 yılmak yok : mrb arkadaşlar aynalı salondaki masalar haftanın belli bikac saati okul takımı için açılıyor, onun dışında aynalı salonun ust katındaki masayi tavsiye ederim oyniyabilirsiniz o fena değil:)
Guest dionemimas Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2007 Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2007 Aynalı salondaki masalar çok iyi. Işıklandırma iyi zemin iyi daha ne... malesef aynalı salonu kullanmamıza izin vermiyorlar ümit beyin dediği gibi salonu sadece okul takımı haftanın birkaç saati kullanıyo onun dışında masalar yatıyo bize oynamamız için tahsis edilen alan ise (dikkat ederseniz salon diyemiyorum) eskirimcilerin halılarının üzeri konulmuş file yerine filelikten çıkmış iplik halini almış seylerin gerildiği masalar var. eskirimcilerin halıları yerde 2-3 cm yüksekliğinde olup masanın tam ortasından geçiyor ve onlara takılıp sağınızı solunuzu zedeleme olasılığınız oldukça yüksek
Guest sakin Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2008 slm rezerve ediliyor sanırım, bazı saatler... 2102198 arayıp sormal lazım tabi... lise veya sonrasında okul yakımında oynamış arkadaşlar varsa görüşelim. sadelikin@yahoo.com
Guest sakin Gönderim Zamanı: 19 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 19 Şubat, 2008 belli gün ve saatlerde 2. yurtta veya büyük spor salonunda buluşup tanışabiliriz. bana -çalıştığım ve doktora derslerim olduğundan- pztesi, cuma aksam 5:30 sonra, ctesi, pazar tüm gün uygun... Hatta tamam derseniz bu cuma akşam 5:30 - 7:00 arası buluşmak ve hatta oynamak için büyük spor salonu uygundur. selamlar. sakin sadelikin@yahoo.com
Guest odtuttt Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2008 ben odtü masa tenisi takımının antrenörüyüm. odtüde okuyan arkadaşlar için öncelikle şunu söylemek istiyorum. aynalı salonda gördüğünüz mavi masalardan 4 tane vardı ben göreve geldiğimde ve hepsi sağlamdı. önceden bu masalar hiç bir şekilde kullanıma açılmıyordu. ve açtık. malesef bu masalardan 3 tanesi oynamaya gelen arkadaşlarımız tarafında kırıldı ve şu anda okul takımının antreman yapabileceği kullanışlı masa yok. okulu türkiye turnuvalarında ve ligde temsil ettimiz için yeni masa aldırcaz ama bu masalar sadece okul takımına kullanıma açılcak. bu masa gerçekten pahalı ve zor aldırılıyor. anlayışınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
Guest dionemimas Gönderim Zamanı: 14 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 14 Temmuz, 2008 ben odtü masa tenisi takımının antrenörüyüm. odtüde okuyan arkadaşlar için öncelikle şunu söylemek istiyorum. aynalı salonda gördüğünüz mavi masalardan 4 tane vardı ben göreve geldiğimde ve hepsi sağlamdı. önceden bu masalar hiç bir şekilde kullanıma açılmıyordu. ve açtık. malesef bu masalardan 3 tanesi oynamaya gelen arkadaşlarımız tarafında kırıldı ve şu anda okul takımının antreman yapabileceği kullanışlı masa yok. okulu türkiye turnuvalarında ve ligde temsil ettimiz için yeni masa aldırcaz ama bu masalar sadece okul takımına kullanıma açılcak. bu masa gerçekten pahalı ve zor aldırılıyor. anlayışınız için şimdiden teşekkür ediyorum. Merhaba antreman saatlerinizi yazabilirseniz katılamasak bile gelip izlemek isteriz iyi gunler
Guest odtuttt Gönderim Zamanı: 25 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 25 Temmuz, 2008 Merhaba antreman saatlerinizi yazabilirseniz katılamasak bile gelip izlemek isteriz iyi gunler yaz döneminde antreman yapılmıcak ama dönem içinde belli olunca belirtirim iyi günler
Guest fyodor Gönderim Zamanı: 16 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 16 Eylül, 2008 Selamlar. Düzenli bir şekilde antrenman yapan bir masatenisi oyuncusuydum. Ne yazık ki uzun zamandır masatenisinden kopuğum. Tekrar antrenman alışkanlığı kazanmak ve oyunumu geliştirmek için bir partner arıyorum. Uzun zamandır oynamasamda kısa zamanda iyi bir oyun temposu yakalayabileceğimi umuyorum. İletişime geçmek isteyenler şu adresi kullanabilir: yunnnn@hotmail.com Teşekkürler.
Guest tdursun2 Gönderim Zamanı: 18 Ekim, 2008 Gönderim Zamanı: 18 Ekim, 2008 öğrencilerin kullanımına sunulan masalar ve salon oldukça uyduruk olmasına rağmen musait olan arkadaşlarla antreman yapmak ve oynamak isterim hatta buradan güzel bir grup kurabilirsek büyük spor salonundaki güzel masaları kullanabilmek için mücadele ederiz : Arakadaşlar üniversitenmizde yapılan masa tenisi organizasyonlarınıza gelmeye hazırım bizleride davet edersiniz sevinirim
Guest Sultan Halim Gönderim Zamanı: 21 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 21 Mart, 2010 belli gün ve saatlerde 2. yurtta veya büyük spor salonunda buluşup tanışabiliriz. bana -çalıştığım ve doktora derslerim olduğundan- pztesi, cuma aksam 5:30 sonra, ctesi, pazar tüm gün uygun... Hatta tamam derseniz bu cuma akşam 5:30 - 7:00 arası buluşmak ve hatta oynamak için büyük spor salonu uygundur. selamlar. sakin sadelikin@yahoo.com herkese merhabalar. bu başlıkta aktivite aylardır yok. en son durum nedir acaba? odtü'de düzenli oynayan var mı? bir partner bulabilirsem özellikle hafta sonları oynamak isterim. hafta içleri işten dönüşüm 6.30'u buluyor.. senelerdir ara verdikten sonra, yeni işimde 1.5 aydır her gün öğle araları oynuyorum ve gün be gün oyunum tekrar gelişiyor. iyi bir partnerle h.sonları sürekli oynayarak performansımı kısa sürede en yükseğe çıkarmak istiyorum..
Guest sakin Gönderim Zamanı: 31 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 31 Mart, 2010 herkese merhabalar. bu başlıkta aktivite aylardır yok. en son durum nedir acaba? odtü'de düzenli oynayan var mı? bir partner bulabilirsem özellikle hafta sonları oynamak isterim. hafta içleri işten dönüşüm 6.30'u buluyor.. senelerdir ara verdikten sonra, yeni işimde 1.5 aydır her gün öğle araları oynuyorum ve gün be gün oyunum tekrar gelişiyor. iyi bir partnerle h.sonları sürekli oynayarak performansımı kısa sürede en yükseğe çıkarmak istiyorum..
Guest sakin Gönderim Zamanı: 31 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 31 Mart, 2010 hafta sonlari cogunlukla uygun oluyor bana, kutuphaneye gelmek icin guzel bir bahane de olur artik :)
mzahit29 Gönderim Zamanı: 26 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 26 Mayıs, 2014 Odtü de antrenman yapmak isteyen arkadaşlarla iletişime geçebiliriz. Ben Teknokent'te çalışıyorum, 2. ligde oynuyoruz durumumuz ortalarda, burada bir masamız var fakat ışıklandırma falan o kadar iyi değil. Ama oynanabilir. Ya da odtüde aynalı salon sanırım belirli saatlerde kullanılabiliyormuş, orada da olabilir. mail adresim aşağıda: mzahit29@gmail.com
evren_us Gönderim Zamanı: 18 Temmuz, 2014 Gönderim Zamanı: 18 Temmuz, 2014 Odtü de antrenman yapmak isteyen arkadaşlarla iletişime geçebiliriz. Ben Teknokent'te çalışıyorum, 2. ligde oynuyoruz durumumuz ortalarda, burada bir masamız var fakat ışıklandırma falan o kadar iyi değil. Ama oynanabilir. Ya da odtüde aynalı salon sanırım belirli saatlerde kullanılabiliyormuş, orada da olabilir. mail adresim aşağıda: mzahit29@gmail.com mrhaba antrenman yapmak isterim
evren_us Gönderim Zamanı: 18 Temmuz, 2014 Gönderim Zamanı: 18 Temmuz, 2014 2. Lig hangi takım? Bir de kuruluşlar ligi mi Türkiye 2. Ligi mi? tusubasa hocam sen ankaradamı yaşıyosun?
uniss Gönderim Zamanı: 22 Ocak, 2015 Gönderim Zamanı: 22 Ocak, 2015 öğrencilerin kullanımına sunulan masalar ve salon oldukça uyduruk olmasına rağmen musait olan arkadaşlarla antreman yapmak ve oynamak isterim hatta buradan güzel bir grup kurabilirsek büyük spor salonundaki güzel masaları kullanabilmek için mücadele eben merhaba ben hacettepeden mezunun da sadece odtülü öğrenciler mi girebiliyor salona? antrenmanlara dahil olma şansım var mı? teşekkürler :)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap