Misafir Oluşturma zamanı: 2 Kasım, 2007 Oluşturma zamanı: 2 Kasım, 2007 Bu seneki turnuva nerde olcak bilen varmı?
Misafir Gönderim Zamanı: 3 Kasım, 2007 Gönderim Zamanı: 3 Kasım, 2007 Federasyonun sayfasında bir açıklama yapılmamış daha doğrusu 2008 faaliyet programı açıklanmamış daha. Açıklandığında belli olur, geçen sene ankarada olacaktı ama son anda adana ya alındı. Bence bu sene büyük bir ihtimal Ankarada olur.
BurakYalin Gönderim Zamanı: 3 Kasım, 2007 Gönderim Zamanı: 3 Kasım, 2007 Aldığım bilgilere göre bu sene sanırım Gazi Üniversitesinde yapılacakmış.Sadece duyum ama büyük bir ihtimal Gazi de olacak.
Misafir Gönderim Zamanı: 23 Kasım, 2007 Gönderim Zamanı: 23 Kasım, 2007 ünüversiteler arası masa tenisi müsabakaları nerde olacak eger dediginiz gibi gazi de olursa biz ankaralılar için cok ii olurrrrrrrrrrrrrrrrrr
Misafir Gönderim Zamanı: 23 Kasım, 2007 Gönderim Zamanı: 23 Kasım, 2007 ülkenin orta kısmında bir yerde olması çok iyi olur. iki yıl önce malatyaya geçen yılda adanaya gitmesi çok zor olmuştu istanbuldan. ama diğer illerde de olmasın demiyorum. umarım iyi bir yer iyi bir turnuva olur.
Misafir Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2007 Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2007 Eskişehir türkiyenin ortasında sayılır ama burda olmayacağını kesinlikle söyleyebilirim :
Burak86 Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2007 Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2007 Bir Gazili olarak ben hiç böle bir duyum almadım.Ama Ankara dışında ama Ankaraya yakın bir şehir de yapılırsa sevinirim.
Maze Gönderim Zamanı: 10 Aralık, 2007 Gönderim Zamanı: 10 Aralık, 2007 selam arkadaşlar bence unıversıtelerın eskişehirde yapılması cok ıyı olur... herkes kolaylıkla ulaşım sağlayabilir. bu sene bizi güzel maçlar beklşyor...herkese şimdiden başarılar...
Misafir Gönderim Zamanı: 10 Aralık, 2007 Gönderim Zamanı: 10 Aralık, 2007 eyvallah muammer abi bende burdan herkese başarılar dilemek istiyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Misafir Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2007 Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2007 selam arkadaşlar bence unıversıtelerın eskişehirde yapılması cok ıyı olur... herkes kolaylıkla ulaşım sağlayabilir. bu sene bizi güzel maçlar beklşyor...herkese şimdiden başarılar... dedim ya eskişehirde olması biraz zor gibi çünkü bildiğim kadarıyla turnuva için ünvnin talip olması gerekiyo. Osmangazi olarak büyük ihtimalle talip değiliz ama Anadolu ne yapar bilemiyorum zannedersem onlarda değil.
erdem çetintaş Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2007 Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2007 ya arkadaşlar üniversiteler arası masa tenisi şampiyonasına her üniversiteden eleman katılıyor mu? ben yıldızdayım ama şimdiye kadar böyle bir olaydan bahsedilmedi hiç acaba bizim üniden kimse yoksa biz başvurup katılabiliyor muyuz? yoksa belli şartlar mı var
Misafir Gönderim Zamanı: 24 Aralık, 2007 Gönderim Zamanı: 24 Aralık, 2007 Maçlar 25-27 Nisan 2008 tarihleri arasında muğla da yapılacak...
Misafir Gönderim Zamanı: 25 Aralık, 2007 Gönderim Zamanı: 25 Aralık, 2007 Maçlar 25-27 Nisan 2008 tarihleri arasında muğla da yapılacak... Muğla/marmaris diye duyduk ama hayırlısı güzel yer...:)
Misafir Gönderim Zamanı: 29 Aralık, 2007 Gönderim Zamanı: 29 Aralık, 2007 Evet arkadaşlar www.tmtf.gov.tr sitesinden açıklama yapılmış. 25-27 Nisan tarihleri arası Muğla da yapılacak bu seneki organizasyon. Herkese şimdiden başarılar dilerim, umarım hepimiz için hayırlı olur. Saygılarımla...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap