Misafir Oluşturma zamanı: 28 Ekim, 2007 Oluşturma zamanı: 28 Ekim, 2007 Merhaba Arkadaşlar 5 senedir masa tenisi oynuyorum. Ama öyle hergün düzenli deil. Çevreme göre iyi oynarım. Şimdi bu işi ilerletmeyi kafama koydum. 150 Ytl bütçem var. Lastik olarak Butterfly sriver FX Düşünüyorum( 2x 80YTL ) Fakat tahta konusunda karar veremedim. Şöyle 70 - 80 YTL arasında bir tahta arıyorum. birde güzel başımı ağrıtmayacak bir yapıştırıcı, yardımcı olursanız sevinirim... Bu arada Önereceğiniz malzemeleri internetten hangi siteden temin edebileceğimin linkini verirseniz iyi olur. Ispartada satan yer yok Net üzeriden sipariş vereceğim
gökhanbayraktar Gönderim Zamanı: 28 Ekim, 2007 Gönderim Zamanı: 28 Ekim, 2007 Merhaba Arkadaşlar 5 senedir masa tenisi oynuyorum. Ama öyle hergün düzenli deil. Çevreme göre iyi oynarım. Şimdi bu işi ilerletmeyi kafama koydum. 150 Ytl bütçem var. Lastik olarak Butterfly sriver FX Düşünüyorum( 2x 80 YTL ) Fakat tahta konusunda karar veremedim. Şöyle 70 - 80 YTL arasında bir tahta arıyorum. birde güzel başımı ağrıtmayacak bir yapıştırıcı, yardımcı olursanız sevinirim... Bu arada Önereceğiniz malzemeleri internetten hangi siteden temin edebileceğimin linkini verirseniz iyi olur. Ispartada satan yer yok Net üzeriden sipariş vereceğim merhaba arkadaşım lastiklerini http://urun.gittigidiyor.com/Butterfly-Sri...W0QQidZZ6441893 tahta konusunda da bana oyun stilini söyle. ben de sana ne gider onu söyleyeyim kombinasyonumu hep hakan abiden yapıyorum ve memnunum.
Misafir Gönderim Zamanı: 28 Ekim, 2007 Gönderim Zamanı: 28 Ekim, 2007 Genelde spin atışlar yapmayı seviyorum defensive oynamaktan hoşlanmıyorum. fakat top ile raket buluştuğu zamanda topun uçup gitmesini istemiyorum :)
gökhanbayraktar Gönderim Zamanı: 28 Ekim, 2007 Gönderim Zamanı: 28 Ekim, 2007 Genelde spin atışlar yapmayı seviyorum defensive oynamaktan hoşlanmıyorum. fakat top ile raket buluştuğu zamanda topun uçup gitmesini istemiyorum :) SANA İMZAMDAKİ KOMBİNASYONU ÖNERİRİM AMA SENİN BÜTÇENDEN 30 LİRA FALAN FAZLA OLUR SANIRIM. 120YE TAHTAYI ALIRSIN. 70E DE LASTİKLERİ. 190 YTL EDER. SEN LASTİK İÇİN 80, TAHTA İÇİN DE 70-80 AYIRMIŞSIN. O DA 160 YTL EDER. BENİ MSN ADRESİNE EKLERSEN MUHABBET EDERİZ VE BULURUZ DOĞRU KOMBİNASYONU. gokhanbayraktar16@hotmail.com
Canberk Gönderim Zamanı: 28 Ekim, 2007 Gönderim Zamanı: 28 Ekim, 2007 www.fastspin.com butterfly fair chack yapıştırıcı timo boll all+
buyukdogu Gönderim Zamanı: 28 Ekim, 2007 Gönderim Zamanı: 28 Ekim, 2007 Selam. Muğla'dan (www.fast-spin.com) Nihat ve Cem beylerle de görüşebilirsin.Sağolsun çok yardımcı olurlar.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap