oMeR KuLoGLu Oluşturma zamanı: 21 Ekim, 2007 Oluşturma zamanı: 21 Ekim, 2007 Arkadaşlar KTÜ merkez kampüsünün spor salonunda antreman yapıyoruz. Salon hergün 20.00 a kadar açık (pazar dahil) İyi oynayanları bekleriz. Katılmak isteyenler benimle irtibata geçsinler; omerkuloglu_61@hotmail.com
Guest suat başaran Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2008 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2008 antrenman yapacağım kişiler arıyorum bana en kısa sürede ulaşırsanız sevinirin suat_basaran@mynet.com
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2008 Her çarşamba KTÜ merkez kampüsünün spor salonunda saat 13.30 - 15.30 arasında antreman yapıyoruz. (genelde 1 no'lu masada) iyi seviye oyuncuları bekliyoruz. Saatlerde değişiklik olursa burdan bildiririm.
İbrahim Gönderim Zamanı: 16 Kasım, 2008 Gönderim Zamanı: 16 Kasım, 2008 arkadaşlar iyi günler ben Trabzonda yaşıyorum adım İbrahim sınıf öğretmeni olarak görev yapmaktayım hafta içi saat 4.30 dan sonra hafta sonu ise istediğiniz zaman kampüste antraman yapabiliriz mesajlarınızı bekliyorum...
Guest Özhan Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2008 Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2008 Arkadaşlar Mrb, Ben Bayburtta Astsubay olarak görev yapıyorum, Aralık ayı içinde Doğu Karadeniz En iyi 12'ler Şampiyonası yapcaz... İnşallah Trabzonda bu vesile ile tanışırız Hakan Hocam ve Muhammed Hocam Trabzon için çalışmaya devam ediyolar, bu da biz masatenisi severleri sevindiriyo tabi...
kaan Gönderim Zamanı: 11 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 11 Temmuz, 2012 Merhaba arkadaşlar Trabzon'da yaşıyorum aynı zamanda KTÜ de okuyorum antrenman yapmak isteyen arkadaşlar varsa iletişime geçsin koraygraphic@gmail.com Merhaba koray , ben de trabzon da ktü deyim, yeni başladım. Masa tenisini uzun bir süredir oynuyorum ve burda antreman yapabileceğim kişi/kişiler i arıyorum. Mail adresim kaanirez@gmail.com. ilgilenen arkadaşlar bana mail atarsa yada konuya devam ederse memnun olurum.
maske Gönderim Zamanı: 26 Haziran, 2013 Gönderim Zamanı: 26 Haziran, 2013 Her çarşamba KTÜ merkez kampüsünün spor salonunda saat 13.30 - 15.30 arasında antreman yapıyoruz. (genelde 1 no'lu masada) iyi seviye oyuncuları bekliyoruz. Saatlerde değişiklik olursa burdan bildiririm. ömer abi ktü de kaç masa var
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap