Ertan Oluşturma zamanı: 20 Ağustos, 2003 Oluşturma zamanı: 20 Ağustos, 2003 Türkiye'de bulamadığınız malzemeleri ucuza alabileceğiniz bir site var. Hollanda'da ve diğer yabancı sitelere göre çok ucuz. Bir tahta ve lastik için 15 euro posta parası parası alıyorlar. Adresi : TT-Shop
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 20 Ekim, 2003 Gönderim Zamanı: 20 Ekim, 2003 Türkiye'de bulamadığınız malzemeleri ucuza alabileceğiniz bir site var. Hollanda'da ve diğer yabancı sitelere göre çok ucuz. Bir tahta ve lastik için 15 euro posta parası parası alıyorlar. Adresi : TT-Shop Aynı zamanda t-shirt,ayakkabı,tahta,file,maç topu,lastik gibi malzemeleri Çin den ucuza getiren arkadaşlarımız var.
Guest Yilmaz Gönderim Zamanı: 24 Kasım, 2003 Gönderim Zamanı: 24 Kasım, 2003 Bu siteden yapılan siparislerde VAT (%19) vergiyi fiyata dahil ediyor muyuz (yani oduyor muyuz) ya da Turkiye'de gumruk vergisi gibi bir vergi oduyor muyuz?
Ertan Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2003 Yazar Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2003 VAT ödemiyoruz, sadece yol parası alıyorlar. Ben 5-6 defa getirttim gümrük de verilmiyor yalnız paket postahanesine gidiyor ve orada gidip biraz uğraşmak gerekiyor. 1-2 milyon da pul vs parası veriyorsunuz. Yalnız fiyat 100 euro yu pek geçmesin.
Guest Gpancar Gönderim Zamanı: 7 Ocak, 2004 Gönderim Zamanı: 7 Ocak, 2004 fakat ulaşım ücretini koyduğunuzda fiyat epey artıyor. sipariş verirken en çok dikkat edilmesi gereken konu bence ulaşım ücreti. ama tt-shop.com un fiyatları uygun ulaşım ücreti de 10-15 euro sanırım.
Ertan Gönderim Zamanı: 8 Ocak, 2004 Yazar Gönderim Zamanı: 8 Ocak, 2004 Ben de www.tees-sport.co.uk'den getirttim fiyatları fena sayılmaz özellikle shipping 2 pound idi bu çok iyi.Ama ben amerikada yaşayan ablam vasıtasıyla www.paddle-palace.com 'dan malzemelerimi temin ediyorum. 23 dolara Juic driva smash ultima 32dolara stiga innova premium ısmarladım. Burada tibhar makks 40euro idi hatırladığım kadarıyla(spinspor) ben amerikadan 32 dolara temin edebiliyorum oldukça ucuz... Amerika'dan ben de çok malzeme getirttim. Bazı ürünler özellikle de birisi getirirse daha ucuz olabiliyor ama genelde Amerika daha pahalı.
Ertan Gönderim Zamanı: 23 Şubat, 2004 Yazar Gönderim Zamanı: 23 Şubat, 2004 Türkiye'de bulamadığınız malzemeleri ucuza alabileceğiniz bir site var. Hollanda'da ve diğer yabancı sitelere göre çok ucuz. Bir tahta ve lastik için 15 euro posta parası parası alıyorlar. Adresi : TT-Shop Bu site son zamanlarda biraz cıvıttı. Mesajlara düzenli cevap vermiyorlar. Web sitesi de değişim geçiriyor. Yazdığına göre büyük bir firmayla birleşiyormuş. Şu ara bir sipariş vermeyin.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap