hakan.a Gönderim Zamanı: 9 Eylül, 2007 Gönderim Zamanı: 9 Eylül, 2007 sitenizde açık var Bu durumla ilgili ayrıntıyı yöneticiye bildir. Sitemizin zarar görmesi masa tenisi sporuna yapılmış darbe ve kötülük olur. Yardımcı olmak istiyorsan bilgilerini yöneticilerle paylaşabilirsin.
Misafir Gönderim Zamanı: 9 Eylül, 2007 Gönderim Zamanı: 9 Eylül, 2007 sitenizde açık var Gösterde görelim !
Misafir Gönderim Zamanı: 11 Eylül, 2007 Gönderim Zamanı: 11 Eylül, 2007 Gösterde görelim ! Arkadaşlar bu şekilde tehditler masatenisi.org a yakışmıyor... istanbullular o yüzden lütfen sözlerinize dikkat ediniz. eğer bu söz beni rahatsız ediyorsa forumdaki diğer tüm arkadaşlarımızı üzüyor demektir. sitenizde açık var diyen kişi eğer yapabilseydi çoktan siteyi hack lerdi... O yüzden gerisini Sayın Ertan Bey e bırakmamız gerektiği düşünüyorum... LÜTFEN BİRAZCIK SAYGI!!!
Bora Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2007 Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2007 sitenizde açık var Bu konuda user ların yapabileceği birşey yok. Admin e özel mesaj atmanız daha doğru olur.
Guest FuRkAn AlTuNoK Gönderim Zamanı: 19 Eylül, 2007 Gönderim Zamanı: 19 Eylül, 2007 şu an baktığıma göre açık yok ama pfs açığı vardı ben kimseye belirtmiyodum ama o kapanmış şimdi
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap