TURAN Oluşturma zamanı: 29 Ağustos, 2007 Oluşturma zamanı: 29 Ağustos, 2007 arkadaşlar fh'de ve bh'de sünger kalınlıklarınızı yazarmısınız, bütün sünger kalınlıklarını yazamadım ama, böyle de oldu sanırım, hem fh'yi hem bh'yi işaretleyebilirsiniz. ben fh'de 2.2 bh'de 2.0 kullanıyorum, arkadaşlar anket tavsiye üzerine düzeltildi, ancak ilk oy kullanan 5 kişinin oyları yanlış oldu,
buyukdogu Gönderim Zamanı: 29 Ağustos, 2007 Gönderim Zamanı: 29 Ağustos, 2007 Peki süngersiz yada diğer ince süngerli uzun tırtık kullananlar ne olacak
TURAN Gönderim Zamanı: 29 Ağustos, 2007 Yazar Gönderim Zamanı: 29 Ağustos, 2007 Peki süngersiz yada diğer ince süngerli uzun tırtık kullananlar ne olacak kardeş 12 seçenek vardı, ancak bu kadar sığdırabildim,
şerefgüneysu Gönderim Zamanı: 30 Ağustos, 2007 Gönderim Zamanı: 30 Ağustos, 2007 Forehand 2.2 mm Backhand 2.1 mm
ekrem Gönderim Zamanı: 13 Ekim, 2007 Gönderim Zamanı: 13 Ekim, 2007 Sünger kalınlığı neden önemli, ve oyunu nasıl etkiliyor biraz bahsedermisiniz
TURAN Gönderim Zamanı: 14 Ekim, 2007 Yazar Gönderim Zamanı: 14 Ekim, 2007 Sünger kalınlığı neden önemli, ve oyunu nasıl etkiliyor biraz bahsedermisiniz bir acemiden cevap geliyor ama yanlışım olursa üstadlar düzeltir zaten, eğer sünger sertse; kalınlık arttıkça daha iyi şut atılıyor, topu daha hızlı gönderiyor, ama raket ağırlaştığı için kontrol biraz azalıyor, tekniğimiz tam oturmamışsa spin verme gücü de azalıyor gibi, eğer sünger yumuşaksa; kalınlık arttıkça top daha iyi gömüldüğü için spin de artıyor, falsolu toplara daha iyi müdahale ediliyor, bir de tamamen benim fikrim kalın sünger kesme oyun stiline pek uymuyor, yani iyi kesme oynamak için süngerin biraz ince olması gerekiyor, sonuç olarak, vuruş tekniklerimiz tam olarak oturmamışsa süngerimiz en fazla 1.8 kalınlığında olmalı, bu forumda kendisine bu soruyu yönelttiğim üstadlardan aldığım cevaplara göre benim kafamda bunlar oluştu, eğer yanlışım varsa lütfen düzeltin,
Remzi Sarioglu Gönderim Zamanı: 14 Ekim, 2007 Gönderim Zamanı: 14 Ekim, 2007 Sünger kalınlığı neden önemli, ve oyunu nasıl etkiliyor biraz bahsedermisiniz Kısaca bahsedeyim. Sünger kalınlaştıkça top lastiğe daha çok gömülür. Bu nedenle sünger kalınlaştıkça, daha fazla falso verilir ama karşı tarafın verdiği falsolardan da daha fazla etkilenilir. Aynı zamanda sünger kalınlaştıkça falsolu vuruşlarda topu daha hızlı atar. Böyle olunca hız, falso artar ama kontrol azalır. Blok, stop ve defans oyuncularının sünger kalınlıkları çoğunlukla incedir. Spinli ve falsolu oynayan oyuncuların ise sünger kalınlıkları daha fazla olmalıdır. Masa tenisi malzemesi satanlara baktığım zaman en fazla kalın süngerli lastikleri satıyorlar. Bunun nedeni de oyun stiline göre değil bilinçsiz malzeme almaya dayanıyor. İyi çalışmalar
ekrem Gönderim Zamanı: 14 Ekim, 2007 Gönderim Zamanı: 14 Ekim, 2007 Kısaca bahsedeyim. Sünger kalınlaştıkça top lastiğe daha çok gömülür. Bu nedenle sünger kalınlaştıkça, daha fazla falso verilir ama karşı tarafın verdiği falsolardan da daha fazla etkilenilir. Aynı zamanda sünger kalınlaştıkça falsolu vuruşlarda topu daha hızlı atar. Böyle olunca hız, falso artar ama kontrol azalır. Blok, stop ve defans oyuncularının sünger kalınlıkları çoğunlukla incedir. Spinli ve falsolu oynayan oyuncuların ise sünger kalınlıkları daha fazla olmalıdır. Masa tenisi malzemesi satanlara baktığım zaman en fazla kalın süngerli lastikleri satıyorlar. Bunun nedeni de oyun stiline göre değil bilinçsiz malzeme almaya dayanıyor. İyi çalışmalar Arkadaş herşeyden önce iyi bayramlar , açıklamlarınızdan dolayı teşekkürler.Birkeresinde bir arkadaşta maks kalınlıkta sert süngere sahip çin lastiklerini denedim markasını hatırlamıyorum ama oldukça dengesizdi fakat blokları harika idi.Hoşcakalın
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap