Tufan Yalcin Oluşturma zamanı: 22 Ağustos, 2007 Oluşturma zamanı: 22 Ağustos, 2007 Arkadaşlar 3 yıl önce yaptırdığımız tshirt'lerden isteyen olursa bana ulaşabilirler.Renk olarak şu anda beyaz ve pamuklu olacak.Fiyatı 20 YTL(Kargo hariç).İsteyen arkadaşlar bana bedenlerini ve kaç adet istediklerini belirtebilirler. Forum buluşmasına katılıp tshirt isteyen arkadaşlar acele sipariş etsinler,buluşmaya kadar hazırlamış olurum.Havale ve kargo parasından kurtulursunuz .
şerefgüneysu Gönderim Zamanı: 22 Ağustos, 2007 Gönderim Zamanı: 22 Ağustos, 2007 Arkadaşlar 3 yıl önce yaptırdığımız tshirt'lerden isteyen olursa bana ulaşabilirler.Renk olarak şu anda beyaz ve pamuklu olacak.Fiyatı 20 YTL(Kargo hariç).İsteyen arkadaşlar bana bedenlerini ve kaç adet istediklerini belirtebilirler. Forum buluşmasına katılıp tshirt isteyen arkadaşlar acele sipariş etsinler,buluşmaya kadar hazırlamış olurum.Havale ve kargo parasından kurtulursunuz . Hocam alcağımdan değil ama şu t-shirtu merak ettim Fotoğrafları var mı?
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 26 Ağustos, 2007 Yazar Gönderim Zamanı: 26 Ağustos, 2007 Hocam alcağımdan değil ama şu t-shirtu merak ettimFotoğrafları var mı? İlk yaptırdığımız t-shirt'lerden.Ancak bu sefer beyaz üstüne siyak baskı olacak.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap