TURAN Oluşturma zamanı: 21 Ağustos, 2007 Oluşturma zamanı: 21 Ağustos, 2007 arkadaşlar tahta ve lastik özelliklerini incelerken bazı özelliklerden bahsediyor, ama yabancı terimler olduğu için anlamıyoruz, örneğin; allround, off, all+, off+, def, ve daha aklımda tutamadıklarım, lütfen yazamadıklarım da dahil bu terimlerin ne manaya geldiği konusunda yardımcı olurmusunuz,
Canberk Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2007 Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2007 off atak off + daha fazla atak off - kontrol atak all allround all + allround atak all - allround kontrol def defans allround her çeşit vuruş yapabilen demek ben öyle biliyorum yanlışım varsa düzeltim
hakan.a Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2007 Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2007 DEF : Klasik savunma oyuncuları için ALL- : Daha kontrollü ve garanti oynamaya önem veren allround (karışık) oyuncular için ALL : Savunma ve hücum varyasyonlarını birarada yapan allround (karışık) oyuncular için ALL+ : Atak ve riskli oynayan allround (karışık) oyuncular için OFF- : Hız yerine kontrolü tercih eden hücum oyuncuları için OFF : Atak ve Şuttan, bloğa kadar değişik varyasyonları yapabilen bir tahta OFF+ : Kontrol yerine hızı tercih eden maksimum hızlı hücum tahtası FL : Flared (Konkav) AN : Anatomic (Anatomik) ST : Straight (Düz) PEN : Penhold Sanırım bu şekilde biraz daha açıklayıcı oldu.
TURAN Gönderim Zamanı: 22 Ağustos, 2007 Yazar Gönderim Zamanı: 22 Ağustos, 2007 Arkadaşlar yardımınızlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum, yüreğinize sağlık,
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap