Misafir Oluşturma zamanı: 11 Mayıs, 2004 Oluşturma zamanı: 11 Mayıs, 2004 Şu istediğiniz çince karakterleri düzelttim.(2 çeşit) 1.si
Misafir Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2004 Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2004 Yeni yaptıklarımda var. Beğendiklerinizi dikkate alarak seçmeye çalıştım. Bunlarda 6 taneler 1.
Guest Dadanagast Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2004 Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2004 Arno duzelttigin yazilar cok harika olmuslar.. yeni yaptiklarindan 4,5,6 da cok ama cok guzeller..
Guest Togay Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2004 Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2004 Arno, özellikle Çince gibi hazırladığın yazı çok hoşuma gitmişti. Çin alfabesine oldum olası bir hayranlığım vardır zaten. Ama Dadanagast'ın belirttiği gibi org pek anlaşılır değildi. Yeni yaptıkların çok daha iyi olmuş, eline sağlık. Forumda başka bir yazı kararlaştırılacak olsa da, ben bu çin yazısına benzeyen yazı ile kendime t-shirt yaptırmak istiyorum. Bir sakıncası yoktur umarım senin için.
Misafir Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2004 Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2004 bende iki tane logo hazırladım 1.
Misafir Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2004 Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2004 Tabiyki de bir sakıncası yok. Beğendiğiniz için teşkür ederim.
Guest Dadanagast Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2004 Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2004 Masatenisi senin hazirladiklarin da cok hos olmuslar.. Bu kadar guzel fikrin arasindan hangisi secilecek gercekten merak etmeye basladim.. Acaba bir anket mi duzenlense? herkes en cok begendigi 3 tshirt'e oy verse mesela.. veya 1'ine.. ne dersiniz herkes?
Toranomon Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2004 Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2004 Arno ellerine sağlık. Hepsi çok güzel. Dadanagast'a katılıyorum, artık oylama aşamasına geçebiliriz.
Ertan Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2004 Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2004 Daha önce gönderdiğim bazı yazıları t-shirt üzerine yerleştirdim. Nasıl görüneceği hakkında daha iyi fikir veriyor.
Guest Alper Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2004 Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2004 Oyum t-shirt 2' ye.Hem sade hem de daha asil duruyor.
PingPongMan Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2004 Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2004 Ertan Bey, ellerinize sağlık. ben de 1 veya 2 diyorum. selamlar Ping
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap