Burakins Oluşturma zamanı: 18 Ağustos, 2007 Oluşturma zamanı: 18 Ağustos, 2007 bu program sayesinde çin spor kanalı cctv-5 i izleyebilirsiniz.Ben izliyorum gün içinde iyi maçlar oluyor. tvu player-I agree diyin ve dload başlasın Saygılar...
şerefgüneysu Gönderim Zamanı: 18 Ağustos, 2007 Gönderim Zamanı: 18 Ağustos, 2007 Eyvallah böyle bir programı ayağımıza kadar getirdiğin için
Burakins Gönderim Zamanı: 18 Ağustos, 2007 Yazar Gönderim Zamanı: 18 Ağustos, 2007 Önemli değil, tuzumuz olsun yeter :gulumse:
hakan.a Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2007 Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2007 İlk açtığımda bana bedminton maçı denk geldi : Bendeki internet yavaş olmasına rağmen sorun çıkmadı. Çok güzel paylaşım teşekkürler.
Burakins Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2007 Yazar Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2007 Program açıkken sağ tarafta yayın akışı kısmı da var.Oradan gelecek program ile ilgili bilgi edinilebilir."Tv Guide" tabına basmanız yeterli
Misafir Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2007 Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2007 eline ve emeğine sağlık güzel çalışma olmuş.
Misafir Gönderim Zamanı: 13 Eylül, 2007 Gönderim Zamanı: 13 Eylül, 2007 Acaba bu TV kanalı çok kota yer mİ? Yoksa direk dowlandımı kotayı alıyor.
Guest Eko72 Gönderim Zamanı: 13 Eylül, 2007 Gönderim Zamanı: 13 Eylül, 2007 ben proğramı kurdum izlemek istediğim tv kanalını tıklıyorum ama hiçbir şey göstermiyor
Guest FuRkAn AlTuNoK Gönderim Zamanı: 19 Eylül, 2007 Gönderim Zamanı: 19 Eylül, 2007 çok tşkler ama sakat program olabilir;)
Burakins Gönderim Zamanı: 8 Kasım, 2007 Yazar Gönderim Zamanı: 8 Kasım, 2007 çok tşkler ama sakat program olabilir;) sürekli internete bağlıyım, anti virüs ve firewalla kullanıyorum ve ikisi de devamlı update li.Programda sorun, sakatlık yoktur bilginize...
Misafir Gönderim Zamanı: 8 Kasım, 2007 Gönderim Zamanı: 8 Kasım, 2007 bide bu tvu player da dubaidevesi diye bi kanal var lig maçlarını izleyebiliyosunuz ama kanal maç saatine yakın ortaya çıkıyo bu akşam gs helsinborg maçı da yayınlanabilir bilgilerinize:)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap