Burak86 Oluşturma zamanı: 13 Ağustos, 2007 Oluşturma zamanı: 13 Ağustos, 2007 Bu sene yapılan transferlerden haberi olan var mı ben bir kaç tane duydum sizde paylaşırsanız sevinirim tabi yorumlarınızı da. Saim Polatkan, Mesut Farahmand ve bir ve bir yabancı oyuncu Solvay e gitmiş.Ben bi de Deniz Ertuna nın Ted İstanbula gittiğini duydum.
Guest Eko72 Gönderim Zamanı: 13 Ağustos, 2007 Gönderim Zamanı: 13 Ağustos, 2007 Fenerbahçe bayan takımına Ildız Meral , erkek takımına da dünya sıralamasında 62. durumda olan Slobadan Grujic ve Ted istanbul'dan Murat Eriş transfer olmuş.
Burak86 Gönderim Zamanı: 13 Ağustos, 2007 Yazar Gönderim Zamanı: 13 Ağustos, 2007 Fenerbahçe o zaman 2 yabancı İrfan Tavukçuoğlu ve Murat Erişle oynayacak.Maçlara nasıl çıkacaklarını çok merak ediyorum.Ama bayan takımlarını güçlendirmişler bu sene Çukurovayla çok çekişmeli maçlar olacak.Başka transfer haberi duyan varsa lütfen yazın.
Misafir Gönderim Zamanı: 15 Ağustos, 2007 Gönderim Zamanı: 15 Ağustos, 2007 Buski bayan takımı nevin.bilgen ve azize den oluşmakta.Duyduğum kadarıyla Çukurova da sadece ayşe kalmış iki yıldız kızla oynayacakmış.Fenerbahçe de hırvat . ıldız ve banu oynayacakmış.Bakalım bu transferlerle süper lig bu sene nasıl geçecek....
Misafir Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2007 Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2007 arkadaşlar askerdeydim ve bayağı geri kaldım.Benimde bi kaç sorum olcak Gürhan Yaldız bıraktı mı? veya hangi takıma transfer oldu? fenerbahçe nin diğer yabancısı kim(grujic i biliyorum)
Guest sokrat64 Gönderim Zamanı: 24 Ağustos, 2007 Gönderim Zamanı: 24 Ağustos, 2007 arkadaşlar askerdeydim ve bayağı geri kaldım.Benimde bi kaç sorum olcak Gürhan Yaldız bıraktı mı? veya hangi takıma transfer oldu? fenerbahçe nin diğer yabancısı kim(grujic i biliyorum) şerefr kardeş gürhan hala devam ediyor. fenerbahce de sube sorumlusu aynı zamanda ayrıca diğer yabancısıda çin milli takım oyuncusu Chang Gong Zheng var ... kadroları çok iyi anlayacağın
Misafir Gönderim Zamanı: 24 Ağustos, 2007 Gönderim Zamanı: 24 Ağustos, 2007 süper lig bu sene gerçekten süper olacak gibi görünüyor. Ama yinede adana mti ve fenerbahçe arasında şampiyonluk yarışı olur diğer takımlar ise orta sıralar için çalışır gibime geliyo
Canberk Gönderim Zamanı: 27 Ağustos, 2007 Gönderim Zamanı: 27 Ağustos, 2007 fenerbahçenin bayan takımına sırp bayan oyuncu almış 27 yaşında avrupada dereceleri var:)
Luiguoliang Gönderim Zamanı: 30 Ağustos, 2007 Gönderim Zamanı: 30 Ağustos, 2007 İ.b.b de iyi bir çinli oyuncuyla anlaşmak üzere bildiğim kadarıyla.fenerbahcenin çinlisinden daha iyi oldugunu duydum.
Canberk Gönderim Zamanı: 30 Ağustos, 2007 Gönderim Zamanı: 30 Ağustos, 2007 adananda taci menteş adana temsa spora transfer oldu
Misafir Gönderim Zamanı: 1 Eylül, 2007 Gönderim Zamanı: 1 Eylül, 2007 İ.b.b de iyi bir çinli oyuncuyla anlaşmak üzere bildiğim kadarıyla.fenerbahcenin çinlisinden daha iyi oldugunu duydum. Galiba o transfer hou shuai galiba.....Ben böle duydum...
dent64 Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2007 Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2007 Arkadaşlar Adana MTİ'nin transferleri konusunda bilgisi olan varmı? MTİ Fenerbahçeyle rekabet edebilmek için herhalde geçen yılki kadrosuyla devam etmeyecektir.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap