şerefgüneysu Oluşturma zamanı: 11 Ağustos, 2007 Oluşturma zamanı: 11 Ağustos, 2007 Arkadaşlar raketimdeki kenar bandını 1-2 ay önce yapıştırırken epey sıkı yapıştırdığımı hatırlıyorum Geçen gün açayım dedim. O da ne raketimin sesi tizleşti Sesinin değişmesine pek şaşırmadım çünkü önceden kenar bandı kapalı bi alan oluşturuyordu şimdi hava alıyor diye düşündüm Fakat merak ettiğim raketimin atışı çok az da olsa artmış gibi geldi Sebebi kenarbandının sıkı yapıştırılması olabilir mi? Yoksa bana mı öyle geliyor? Böyle bir tecrübe yaşayan var mı, ya da dikkatini çeken?
Misafir Gönderim Zamanı: 11 Ağustos, 2007 Gönderim Zamanı: 11 Ağustos, 2007 Şeref arkadaşım kenar bantı ile etki edeceğine inanıyorum çünkü topun lastiğe teması ordan tahtayla bütünlük içerisinde olması ve lastiklerin kenarlarının kapalı olması hava almasını önler açık olursa bi şekilde lastik ve tahtayı etki eder diye düşünüyorum :gulumse:
Canberk Gönderim Zamanı: 11 Ağustos, 2007 Gönderim Zamanı: 11 Ağustos, 2007 bence sesine bir etkisi olabilir fakat hızına veya lastiğie hiç bir etkisi yoq ama sesinini tizleştiği doğrudur şu hava alma olayından dolayı
şerefgüneysu Gönderim Zamanı: 13 Ağustos, 2007 Yazar Gönderim Zamanı: 13 Ağustos, 2007 ?????yoq????? Yabancı terimler yerine Türkçe Terimler Lütfen Türkçemizde "Q" diye bir harf yok. Yorumlarınız için teşekkürler...
Burak86 Gönderim Zamanı: 13 Ağustos, 2007 Gönderim Zamanı: 13 Ağustos, 2007 Bencede hava alma olayından ama ben kenar bandı takmayı çok severim .Çünkü hem lastileri koruyor hemde raketi ve lastikleri dengeliyor(ama bu aralar kenar bandım yok) :
Misafir Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2007 Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2007 Arkadaşlar küçük bir uyarı; Kenar bantlarının lastiğin kenarlarına değil, tahtanın kenarı yapıştırılması tavsiye ediliyor. Lastik kenarına yapıştırılan bandın zamanla lastiğin kenarlarını aşındırdığı ve çabuk eskittiği söyleniyor...
şerefgüneysu Gönderim Zamanı: 18 Ağustos, 2007 Yazar Gönderim Zamanı: 18 Ağustos, 2007 Topa lastiğin yan tarafıyla mı vuruyorsun ki? Çok fazla da eskitmiyor. Doğru bir lastiğin bir kısmını alıyor ama fazla değil Pek önemsencek bişey değil bence
Misafir Gönderim Zamanı: 18 Ağustos, 2007 Gönderim Zamanı: 18 Ağustos, 2007 Topa lastiğin yan tarafıyla mı vuruyorsun ki?Çok fazla da eskitmiyor. Doğru bir lastiğin bir kısmını alıyor ama fazla değil Pek önemsencek bişey değil bence Bunu bana Almanyada ki bir masatenisi malzemesi satan bir kişi söyledi. kendisi aynı zamanda Alman liginde oynamaktadır...
şerefgüneysu Gönderim Zamanı: 18 Ağustos, 2007 Yazar Gönderim Zamanı: 18 Ağustos, 2007 Hocana selamlarımız ilet Doğru demiş, yanlış demedim zaten, önemsemiyorum dedim
Misafir Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2007 Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2007 Hocana selamlarımız iletDoğru demiş, yanlış demedim zaten, önemsemiyorum dedim Söylediklerimi umarım saygısızlık olarak algılamamışsınızdır. Ben sadece duyduklarımı söyledim. Yanlış anlaşılma oldu galiba. Özür dilerim...
şerefgüneysu Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2007 Yazar Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2007 Estağfurullah Sorun yok merak etmeyin. Burası masatenisi.org burda yanlış anlaşılma olmaz
Misafir Gönderim Zamanı: 26 Ağustos, 2007 Gönderim Zamanı: 26 Ağustos, 2007 Arkadaşlar küçük bir uyarı;Kenar bantlarının lastiğin kenarlarına değil, tahtanın kenarı yapıştırılması tavsiye ediliyor. Lastik kenarına yapıştırılan bandın zamanla lastiğin kenarlarını aşındırdığı ve çabuk eskittiği söyleniyor... arkadaş biyerde haklı;eğer tırtıl kullanıyorsanız(hele de süngersiz) gidip de bandı lastiğin köşesini kapsayacak şekilde yapıştırırsanız(kendimden biliyorum )köşelerdeki tırtılları heba etmekten başka bişey yapmış olmazsınız;gerçi şeref arkadaşın böyle bir sorunu olmaz tabii,düz lastikli tırtıllının halinden anlar mı hiç : ..
Misafir Gönderim Zamanı: 26 Ağustos, 2007 Gönderim Zamanı: 26 Ağustos, 2007 bu arada ozan,o alışverişi yaptığın yer Bonn'da mı??
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 26 Ağustos, 2007 Gönderim Zamanı: 26 Ağustos, 2007 Kenar bandının lastiğe etki edebileceği hiç aklıma gelmezdi.Bakalım daha neler öğreneceğim : .(tabii ediyorsa)
Misafir Gönderim Zamanı: 26 Ağustos, 2007 Gönderim Zamanı: 26 Ağustos, 2007 bu arada ozan,o alışverişi yaptığın yer Bonn'da mı?? Hayır Berlin Koch Strasse(Checkpoint Charlie) 74 numara...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap