Misafir Oluşturma zamanı: 26 Temmuz, 2007 Oluşturma zamanı: 26 Temmuz, 2007 neden bunca kisi siteyi ziyaret ederken hic kimse sohbet odasina girmiyor??? lutfen cevirimici oldugunuzda kenarda sohbet odasini da acik tutun anlik konusmak ozel mesajlasmadan daha zevkli oluyor... selamlar... :B:
Ertan Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2007 Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2007 neden bunca kisi siteyi ziyaret ederken hic kimse sohbet odasina girmiyor??? lutfen cevirimici oldugunuzda kenarda sohbet odasini da acik tutun anlik konusmak ozel mesajlasmadan daha zevkli oluyor... selamlar... :B: Bence de sohbet odası çok az kullanılıyor. Bu özelliği foruma kazandırmak için çok uğraştım, emeklerim boşa gitmesin.
Misafir Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2007 Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2007 eskiden daha çok kullanılırdı sohbet odası. hatta hatırlıyorum, 2 sene önce yeni yıla girdiğimiz gece haberleşip sohbet etmiştik. foruma girip yazıları okuyan ya da yorum yazan herkes sohbet odasına girerse daha kullanılır hala getirebiliriz.
Misafir Gönderim Zamanı: 4 Ağustos, 2007 Gönderim Zamanı: 4 Ağustos, 2007 ilginize teşekkürler;kullanım biraz arttı gibi geldi bana :gulumse:
Misafir Gönderim Zamanı: 5 Ağustos, 2007 Gönderim Zamanı: 5 Ağustos, 2007 herkes sohbet odasını sahiplenirse kullanım daha da artacaktır.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap