Guest mca Oluşturma zamanı: 22 Temmuz, 2007 Oluşturma zamanı: 22 Temmuz, 2007 Merhaba, bir süredir siteyi takip ediyorum. Antalyada masa tenisi oynayan arkadaşlarla tanışmak istiyorum. Togay ve İsmail ile yazışma şansım oldu. Bu siteye üye başka Antalya lı arkadaşlar var mı.
Guest horny07 Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2007 Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2007 Ben varım abi biliyosun zaten beliki bilmeyen vardır ondan yazıyorum bi de antalya'da genelde yetişkinler masa tenisiyle ilgilendiği için siteyi bilmioyorlar sanırım
Guest mca Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2007 Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2007 Ben varım abi biliyosun zaten beliki bilmeyen vardır ondan yazıyorum bi de antalya'da genelde yetişkinler masa tenisiyle ilgilendiği için siteyi bilmioyorlar sanırım Biliyorum İsmail, diyerleriylede tanışalım. Bu arada yarın (p.tesi) stada gidecekmisin.
Guest horny07 Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2007 Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2007 ya giderim buyuk ihtimallede doktora gitme gibi bi ihtimal var ya saat 5 de orda olucam ben galiba 7 8 gibi cıkarım sen geliceksen kacta gelıcenni bana solersin ok?
Guest mca Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2007 Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2007 ya giderim buyuk ihtimallede doktora gitme gibi bi ihtimal var ya saat 5 de orda olucam ben galiba 7 8 gibi cıkarım sen geliceksen kacta gelıcenni bana solersin ok? 5 gibi bende sanırım stadda olabilirim sen doktor işini kesinleştir ona göre ayarlayalım
Guest umutozenn Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2008 arkadaşlar meraba ben umut, akdeniz üniversitesi tıp fakültesi 2.sınıf öğrencisiyim 12 yıldır amatör olarak masatenisi oynuyorum ama ne bi antrenör beni oynarken gördü,alıp eğitti,ne de çok fazla kişiyle oynayıp kendimi çok geliştirebildim kısacası yurdun takımında 6 aydır oynayıp(tabi yurdun takımında antrenör var) benden çok daha kötü başlayıp,şimdi benden çok daha teknik oynayan adam var ve ben bunu yediremiyorum yani farklı farklı kişilerle oynayıp tekniğimi kendi kendime geliştirmek istiyorum ama açıkçası çok da fazla boş vaktim olduğu söylenemez..malum tıp fakültesi..ama eğer sizinle tanışıp oynama fırsatlarını da elimden geldiği kadar değerlendirir boşluk yaratmaya çalışırım..şimdiden hepinizle tanıştığıma memnun oldum,cevaplarınızı bekliyorum..
m.bekir06 Gönderim Zamanı: 18 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 18 Temmuz, 2008 merhaba ben de antalyadayım. orta duzeyın üzerindeki arkadaslarla özelden haberleselim
Guest SeYH SaMiL Gönderim Zamanı: 23 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 23 Temmuz, 2008 selam arkadaşlar bende antalya'dayım ve oynicak yer bumakta çok zorluk çekiyorum ayrıca raket alabilecek doğru düzgün bir yer bulamadım bilgilerinizi paylaşırsanız çok seviniim iyi günler.
Guest nightmare07 Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2009 konun üstünden 1 yıl geçmiş nerdeyse ama bende antalyadanım oynamak isteyen arkadaşlarla seve seve oynarım raket alınabilecek yer arayanlar hala arıyorlarsa lauranın en alt katına bakmalarını öneririm
Guest Sempathic Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2009 Bende antalyadayım benide yazın listeye
Guest blackpaw Gönderim Zamanı: 1 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 1 Ekim, 2009 slm..bn lise 2.sınıf öğrencisiyim..2 yıldır stadda çalışıyorum..isteyenlerle maç yapmak isterim ;)) selam ben antalyalıyım atik de masa tenisi oynanıyor mu bılen var mıı?
Guest berdan Gönderim Zamanı: 12 Kasım, 2009 Gönderim Zamanı: 12 Kasım, 2009 selam ben antalyalıyım atik de masa tenisi oynanıyor mu bılen var mıı? ATİK te masatenisi yokmuş...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap