Guest sabonis Oluşturma zamanı: 20 Temmuz, 2007 Oluşturma zamanı: 20 Temmuz, 2007 Arkadaşlar fastspin'den yeni bir raket ısmarladım, kendime yapıştırma/birleştirme konusunda pek güvenmediğimden onlardan rica ettim yapmalarını. her neyse aldığım rubber'lar: sriver fx ve tackiness d, tahtam ise tibhar revolt. arkadaşımın da 3 sene önce yaptırdığı bir raketi var tibhar varispin ile butterfly bryce, tahtası da butterfly mazunov. her neyse. oynamaya başladık, ilk vurduğumda topa "tok" diye bir ses çıktı içimden dedim neden böle ses çıktı diye, direk arkadaşımdan da "olm o nasıl ses öyle" diye tepki gelince, burada sorayım dedim. arkadaşın raketinden tık diye ses çıkarken benim raketten daha tok bir ses çıkıyor hatta direk "tok" diye ses çıkıyor, bu bir sorun olduğunu gösterir mi yoksa tahtamdan dolayı mı? bilgisizliğimi mazur görün ama sormadan edemedim...
gökhanbayraktar Gönderim Zamanı: 21 Temmuz, 2007 Gönderim Zamanı: 21 Temmuz, 2007 merhaba arkadaşım ben de joo se hyuk tahta üzerinde tackiness c ve tackiness d kullanıyorum. tahminimce tackiness drive e özgü bir ses o. bende de tackiness drivede farrklı bir ses çıkıyor. ve tahtanın da etkisi olabilir.
Guest sabonis Gönderim Zamanı: 21 Temmuz, 2007 Gönderim Zamanı: 21 Temmuz, 2007 merhaba arkadaşım ben de joo se hyuk tahta üzerinde tackiness c ve tackiness d kullanıyorum. tahminimce tackiness drive e özgü bir ses o. bende de tackiness drivede farrklı bir ses çıkıyor. ve tahtanın da etkisi olabilir. teşekkürler cevap için ama sriver fx tarafında da aynı şekilde çıkıyor ses bende
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 21 Temmuz, 2007 Gönderim Zamanı: 21 Temmuz, 2007 Bazıları birbirine çok benzer olsa da tahtaların zaten kendilerine özgü sesleri vardır. Bendeki Tibhar tahtanın sesi diğer tahalarımdan farklı. Aynı şekilde W1 karbon tahtam da öyle vs vs.
Guest sabonis Gönderim Zamanı: 21 Temmuz, 2007 Gönderim Zamanı: 21 Temmuz, 2007 teşekkürler 2 cevap için de.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap