gazanfer yavuz Oluşturma zamanı: 5 Temmuz, 2007 Oluşturma zamanı: 5 Temmuz, 2007 Özellikle Dr.Nbr.Super blok ve Hallmark orjinal hakkında bilgisi olan varmı?Bu iki markanın uzun tırtıklı lastikleri aynımı?
Ertan Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2007 Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2007 Özellikle Dr.Nbr.Super blok ve Hallmark orjinal hakkında bilgisi olan varmı?Bu iki markanın uzun tırtıklı lastikleri aynımı? Dr. Nbr Hallmark ile ekipman işine girdi, daha sonra aynı yerde çalışan oğlu ve kendisi için yolsuzluk suçlaması yapıldı ve kavgalı bir şekilde ayrıldılar. Kendisi de şu anki şirketi kurdu. Özellik olarak birbirlerine çok benzediklerini duydum ama kesin olarak bilemiyorum. Yalnız temmuz 2008 de uçları sürtünmesiz (anti) olan uzun tırtıl lastikler yasaklanacak. Bunlar en kötü top atan lastik gurubu ve her iki markanın uzun tırtıl lastikleri bu sınıfa giriyor.
gazanfer yavuz Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2007 Yazar Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2007 Dr. Nbr Hallmark ile ekipman işine girdi, daha sonra aynı yerde çalışan oğlu ve kendisi için yolsuzluk suçlaması yapıldı ve kavgalı bir şekilde ayrıldılar. Kendisi de şu anki şirketi kurdu. Özellik olarak birbirlerine çok benzediklerini duydum ama kesin olarak bilemiyorum. Yalnız temmuz 2008 de uçları sürtünmesiz (anti) olan uzun tırtıl lastikler yasaklanacak. Bunlar en kötü top atan lastik gurubu ve her iki markanın uzun tırtıl lastikleri bu sınıfa giriyor. İlgin için teşekkürler.Yalnız bu yasaklama olayını anlayamadım.Zaten daha önce bir yasak getirilmemişmiydi.Ayrıca bu yasak tasarı aşamasındamı yoksa kesin uygulanacakmı? Yasaklar yasaklar nereye kadar kardeşim.Tam bi lastiğe alışıyoz yine yasak.......
Misafir Gönderim Zamanı: 13 Ağustos, 2007 Gönderim Zamanı: 13 Ağustos, 2007 İlgin için teşekkürler.Yalnız bu yasaklama olayını anlayamadım.Zaten daha önce bir yasak getirilmemişmiydi.Ayrıca bu yasak tasarı aşamasındamı yoksa kesin uygulanacakmı?Yasaklar yasaklar nereye kadar kardeşim.Tam bi lastiğe alışıyoz yine yasak....... kahrolsun ittf
Canberk Gönderim Zamanı: 14 Ağustos, 2007 Gönderim Zamanı: 14 Ağustos, 2007 ANTİ TIRTIk Bırakın artık şu tırtıklı lastik muhabbetini
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap