Misafir Oluşturma zamanı: 29 Haziran, 2007 Oluşturma zamanı: 29 Haziran, 2007 arkadaslar merhaba raket alamyi dusunuyorum. bu konuda pek bilgi sahibi değilim acikcasi. nerden alacagimi da bilmiyorum. hepsiburada alişveriş sitesinde bir raket gordum. sizin fikirleriniz almak istedim. http://www.hepsiburada.com/productdetails....tid=sporbut7000 10 yıldan fazla suredir masatenisi oynuyorum, universitede bir ara masatenisi takimi antremanlarina katildim fakat su aralar daha cok hobi olarak ilgileniyorum. ne dersiniz bu raket benim icin uygun olablir mi?
Omer Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2007 Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2007 Tavsiyem kesinlikle hazır raket alma. Yeni başlayanlar için uygun fiyatlı toplama raketler var onları dene. Ama önce oynamak istediğin oyun stilini yazmalısın...
Misafir Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2007 Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2007 imzamdaki ekipman yeni başlayanlar için ideal bence.
Misafir Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2007 Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2007 agirlikli olarak atak oyun tarzini oynuyorum ama savunma yapmayi da seviyorum. atak oyuna daha cok imkan veren ama savunmayi da ihmal etmeyen bir raket olabilir sanirim. bunlara uygun olarak nasil bir raket onerirsiniz ve nerden alabilirm? internet uzerinden kredi kartiyla alabilirsem benim cok daha iyi olur. saygilar
Omer Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2007 Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2007 fast-spin.com'daki tibhar tahtaları ve DHS lastikleri dene bence... Fiyat performance olarak en iyisi bunlar...
gökhanbayraktar Gönderim Zamanı: 1 Temmuz, 2007 Gönderim Zamanı: 1 Temmuz, 2007 merhaba ekrem naber görüşmeyeli iyisindir inşallah. ben de çok anlamıyorum ama araştırmaya çalışıyorum. tahta olarak Timo Boll al bence lastik olarak da düz sriverler iyi olabilir. ben ay başında bir raket ayarlayacağım. birlikte hallederiz. çok mükemmel değil ama 110 milyona falan mal olacak raket sana ilk defa pro raket kullanacak biri için bence iyi yada boll forte tahta ile sriver L lastikler kullan güzel birer kombinasyon alalım ki güzel maçlar çıkarabilelim
Misafir Gönderim Zamanı: 1 Temmuz, 2007 Gönderim Zamanı: 1 Temmuz, 2007 tesekkurler onerileriniz icin. gokhan bir daha buluşmamızda konu hakkinda ayrintili olarak konusuruz. gorusmek uzere...
Misafir Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2007 Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2007 arkadaslar merhaba sonunda raket aldim. timo bolll spirit tahta, skyline ve hurricane lastikler. backhand vuruslarda topa istedgim gibi hiz ve yon verebiliyorum fakat forehand vurusum henuz iyi olmadigindan istedigim sonucu alamadim. tavsiyeleriniz icin tesekkurler
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2007 Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2007 arkadaslar merhabasonunda raket aldim. timo bolll spirit tahta, skyline ve hurricane lastikler. backhand vuruslarda topa istedgim gibi hiz ve yon verebiliyorum fakat forehand vurusum henuz iyi olmadigindan istedigim sonucu alamadim. tavsiyeleriniz icin tesekkurler Ağır olmuştur bir miktar.. Güle güle kullanın.
gökhanbayraktar Gönderim Zamanı: 18 Temmuz, 2007 Gönderim Zamanı: 18 Temmuz, 2007 hayırlı olsun ekrem :) cumartesi günü raketle şov yapmanı ümit ediyorum. bursada oturup da bizim grupla temasa geçmeyen arkadaşlar haadi katılın da güzel turnuvalar yapalım. şu an 5 kişi olduk ve daha da sayımızın artmasını istiyoruz
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap