Misafir Oluşturma zamanı: 28 Haziran, 2007 Oluşturma zamanı: 28 Haziran, 2007 http://www.ibbsporetkin.com/tesisler.asp arkadaslar, yukaridaki adreste ibb nin spor kompleksleri listesi var. bircogunda masa tenisi salonu var. gitme ve deneme imkani olan arkadaslardan yorumlarini rica ederiz.
şerefgüneysu Gönderim Zamanı: 1 Temmuz, 2007 Gönderim Zamanı: 1 Temmuz, 2007 kardeş ben Zeytinburnu spor kompleksine gittim orta seviyede oynayan, masadan fazla açılmaya ihtiyacı olmayanlar için ideal. çünkü alan dar. Diğer salonların da daha iyi olacağını tahmin etmiyorum. En geniş masanın oyun alanı masanın kenar çizgilerinden itibaren 1'er metre. 2 tane masanın arkasında alan 1.5 metreden fazla. Onlarda da anca servis çalışabiliyorum. Spin çekmeye korkuyo insan...
Lokman Gönderim Zamanı: 11 Temmuz, 2007 Gönderim Zamanı: 11 Temmuz, 2007 İkitelli deki spor kompleksine ara sıra gidiyorum. Aslında daha sık gitmek istiyorum, ama iyi bir partner bulmak büyük bir sorun. Masa sayısına gelince 8-9 tane var. Bunlardan ancak 3'ü ile oynayabilirsiniz. Özellikle bir tanesi daha ideal, çünkü top arkaya kaçtığında duvara tosluyor. Diğer ikisinin bir tarafında gym için alınmış malzemeler bulunuyor. O yüzden ara sıra topu aralardan çıkarmak gerekiyor. Eh o kadar da olur. Diğer masalar ise dar alanlara sahip. Açılmaya hiç elverişli değiller.
Misafir Gönderim Zamanı: 12 Temmuz, 2007 Gönderim Zamanı: 12 Temmuz, 2007 Lokman Bey, İkitelli Spor Kompleksine ne sıklıkla hangi günler gidiyorsunuz... ortanın üst düzeyi oyuncuyum ....
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 9 Ağustos, 2007 Gönderim Zamanı: 9 Ağustos, 2007 güzzeeeeeellll Bundan 3-4 sene önce Akatlar Spor kompleksine giderdik. Üst katta 2, basket sahasının arkasında 2 olmak üzere 4 masa vardı. Açılmaya müsait denebilir. Masaların kalitesini filan hatırlamıyorum, saat ücreti ile oynanıyordu.
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 10 Ağustos, 2007 Gönderim Zamanı: 10 Ağustos, 2007 Ümraniye / Çakmak'ta yeni açılan kapalı yüzme havuzun öünüdeki yazıda: yüzme , fitness, masatenisi vs... faaliyetleri olduğu yazıyor. Henüz gidip bakamadım. Öğrenince haber veririm.
Misafir Gönderim Zamanı: 13 Ağustos, 2007 Gönderim Zamanı: 13 Ağustos, 2007 Ben Esenler de bulunan Hakkı Başar Spor Salonunda oynuyorum, gayet geniş sakin bi ortam.Gelmek isteyen arkadaşlar olursa yardımcı olurum.Sporsalonu Üçyüzlüye gayet yakın.Esenler civarında oturan arkadaşlar var ise burasını kesin ziyaret etsinler derim masa tenisi oynamak için gayet uygun bir yer ESENLER http://www.ibbsporetkin.com/esenler/es_salonlar.asp
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap