Guest Orçun Erdoğdu Oluşturma zamanı: 22 Haziran, 2007 Oluşturma zamanı: 22 Haziran, 2007 Meraba arkadaşlar dediğim gibi Ankara da oynıycak yer ve partner arıyorum, Ayrancı da oturuyorum mesafe çok da problem değil benim için 1 haftadır oynayamıyorum şehir değiştirdiğimden dolayı, çok iyi olur ilgilenen olursa, fena da diğlimdir.
Yusuf Tuna Gönderim Zamanı: 26 Haziran, 2007 Gönderim Zamanı: 26 Haziran, 2007 Meraba arkadaşlar dediğim gibi Ankara da oynıycak yer ve partner arıyorum, Ayrancı da oturuyorum mesafe çok da problem değil benim için 1 haftadır oynayamıyorum şehir değiştirdiğimden dolayı, çok iyi olur ilgilenen olursa, fena da diğlimdir. Ankara Masa Tenisi Derneği tarafından kullanılmakta olan Alpaslan İlköğretim Okulu Spor Salonu'na (Başkent Hastanesi Yanı Beşevlerden Anıtkabire doğru çıkan Fevzi Çakmak Cad.)Salı- Perşembe 18.00-20.00 ve Cumartesi 13.00-18.00 arası gelebilirsiniz. Cumartesi günü 14-15 kişi geliyor.
Guest eniskayran Gönderim Zamanı: 28 Haziran, 2007 Gönderim Zamanı: 28 Haziran, 2007 orcun arkadasim\ ben de yillardir duzenli oynamayan bir masatenisi asigiyim. daha ,nce 3 yil sumerbank da erzincan takiminda oynamistim. 10 seneyi gecti.oynama duzeyim hakkinda bilgin olsun diye soyluyorum . uygunsa ve eger dernegin bu imkanindan yararlanabiliyorsak goruselim
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap