turushanovgu Oluşturma zamanı: 19 Haziran, 2007 Oluşturma zamanı: 19 Haziran, 2007 selam rizeliler; uzun yıllardır masa tenisi oynuyorum antrenman yapacak sporcularla buluşmak istiyorum
turushanovgu Gönderim Zamanı: 30 Haziran, 2007 Yazar Gönderim Zamanı: 30 Haziran, 2007 ilgilenen varsa tanışalım
turushanovgu Gönderim Zamanı: 28 Eylül, 2007 Yazar Gönderim Zamanı: 28 Eylül, 2007 sezon başlıyor rizede kimse yok mu hala :gulumse:
gultekin Gönderim Zamanı: 28 Eylül, 2007 Gönderim Zamanı: 28 Eylül, 2007 arkadaşım rize il müdürü gsgm ün ömer bey gitmeni tavsiye ederim masa tenisiyle yakından ilgeleniyor vede çok seviyor bildiğim kadarıyla alt yapıdan yetişen oyuncuları var onlarla çalışabilirsin
turushanovgu Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2007 Yazar Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2007 rize fındıklıda lise kapalı spor salonunda antrenman yapıyoruz katılmak isteyen sporcular olursa bekleriz.
Misafir Gönderim Zamanı: 7 Kasım, 2007 Gönderim Zamanı: 7 Kasım, 2007 Turushan rizeye yolum düşerse gelecegim, oynayalım biraz terleteyim seni :)
turushanovgu Gönderim Zamanı: 29 Aralık, 2007 Yazar Gönderim Zamanı: 29 Aralık, 2007 ahmet bu mesajı yeni farkettim ya. kusura bakma valla. bu arada ne zaman istersen gel beklerim. misafirim ol. salon sorunumuz da yok, bol bol oynarız masa tenisi. bu arada komşu ilçelerden emre ile tanıştık. onu da aramızda görmekten mutluluk duyacağım. başka arkadaş varsa benimle irtibata geçsin tanışalım
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap