Guest cerkan Oluşturma zamanı: 12 Haziran, 2007 Oluşturma zamanı: 12 Haziran, 2007 Almanyada Oberligada Masa tenisi oynuyorum.Yukarida verdigim tarihlerde Izmirde benimle masatenisi oynayacak partner ve yer ariyorum .mesajlar icin simdiden tskler. :gulumse:
Guest cerkan Gönderim Zamanı: 14 Haziran, 2007 Gönderim Zamanı: 14 Haziran, 2007 Almanyada Oberligada Masa tenisi oynuyorum.Yukarida verdigim tarihlerde Izmirde benimle masatenisi oynayacak partner ve yer ariyorum .mesajlar icin simdiden tskler. :gulumse: arkadaslar alo kendine güvenen yokmu ya yoksa koskoco izmirde masa tenisi oynanmiyormu? :
Misafir Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2007 Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2007 dostum neresinde olucaksin izmirin. belki senin kadar iyi oynayamam ama. bende almanyada oynamistim kendi aramizda takim kurmustuk. simdi izmirdeyim eger istersen oynaya biliriz. izmirin neresinde olucaksin ?
Misafir Gönderim Zamanı: 17 Haziran, 2007 Gönderim Zamanı: 17 Haziran, 2007 Hey ben de varım,Konak tarafında oturuyorsan Balçova'da oynayabiliriz.
AliFuat Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2007 Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2007 Almanyada Oberligada Masa tenisi oynuyorum.Yukarida verdigim tarihlerde Izmirde benimle masatenisi oynayacak partner ve yer ariyorum .mesajlar icin simdiden tskler. :gulumse: Selam ! Sana ulaşabileceğim bir telefon numaran varsa yazarmısın? ya da özel msj. atabilirsin. İlk etapta 28 Haz. 02 Tem. arası oynayabiliriz daha sonraki haftalarda Pzts.'leri (17:00)'den sonra oynayabiliriz. Ayrıca seninle tanışmak isteyen oyuncu arkadaşlarımızın da olacağı kanısındayım.... Ali Fuat (533) 812 28 67
Guest cerkan Gönderim Zamanı: 20 Haziran, 2007 Gönderim Zamanı: 20 Haziran, 2007 Selam ! Sana ulaşabileceğim bir telefon numaran varsa yazarmısın? ya da özel msj. atabilirsin. İlk etapta 28 Haz. 02 Tem. arası oynayabiliriz daha sonraki haftalarda Pzts.'leri (17:00)'den sonra oynayabiliriz. Ayrıca seninle tanışmak isteyen oyuncu arkadaşlarımızın da olacağı kanısındayım.... Ali Fuat (533) 812 28 67 Bugün Almanyadan yola cikiyorum,Izmire vardigim zaman arayacagim.Ilginiz icin tesekkürler.Görüsmek üzere!
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap