Guest bahtiyar_m Oluşturma zamanı: 11 Haziran, 2007 Oluşturma zamanı: 11 Haziran, 2007 Samsonov ALPHA off tahta almayı düşünüyorum acaba hangi lastik uygun olur f/b iki taraf içinde önerilerinizi bekliorum..TÜRkiyede Satış yapan firmada önerirseniz sevinirm. Teşekkürler
Guray Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2007 Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2007 Samsonov ALPHA off tahta almayı düşünüyorum acaba hangi lastik uygun olur f/b iki taraf içinde önerilerinizi bekliorum..TÜRkiyede Satış yapan firmada önerirseniz sevinirm.Teşekkürler oyun tarzından biraz bahsedersen yardımcı olabilim.
Guest pianist Gönderim Zamanı: 14 Haziran, 2007 Gönderim Zamanı: 14 Haziran, 2007 Samsonov ALPHA off tahta almayı düşünüyorum acaba hangi lastik uygun olur f/b iki taraf içinde önerilerinizi bekliorum..TÜRkiyede Satış yapan firmada önerirseniz sevinirm.Teşekkürler bildiğim kadarıyla spinspor ve fastspinde bulabilirsin türkiyede ekipman satanlar die ertan abinin açmış olduğu yazıda olucak adresleri de oyun tarzın nasıl onu belirtirsen arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilirler
Cancan Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2007 Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2007 hizli oynuyosan sriver g2fx oneririm cunku ontrolude iyi hizida iyi
Bora Gönderim Zamanı: 19 Mart, 2008 Gönderim Zamanı: 19 Mart, 2008 samsonov forehand inde genelde torpedo (frankfurt top12 de speedy spin tuned kullanmış), backhand inde x-press kullanıyormuş. özelliklerine bakınca iyi lastikler gibi gözüküyorlar (özellikle speedy) ama denemedim.
Guest Tanju Cansever Gönderim Zamanı: 19 Mart, 2008 Gönderim Zamanı: 19 Mart, 2008 Sert Çin lastikleri ile S. Alfa çok güzel oluyor. Çift taraflı Geospin Tacky 2.0 (tanesi 19 lira) harika olur. Ama agresif atak bi oyuncu isen gene sert ama hızlı Japon lastiği kullan. İyi oyunlar...
Guest Ömer Faruk Yılmaz Gönderim Zamanı: 13 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 13 Temmuz, 2008 iki tarafada Mambo H.. Ongun abi kullanıyor.. spin-hız-kontrol üçüde ayarında bence ...
SuatUgurlu Gönderim Zamanı: 14 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 14 Aralık, 2010 bu tahtaya tenrgy 05 diğer taafa baracuda uyar mı acaba
Recommended Posts