AliGuller Oluşturma zamanı: 5 Haziran, 2007 Oluşturma zamanı: 5 Haziran, 2007 Eurosport'daki yayınlanan tüm maçları DVD kalitesinde çektim ve DVD olarak hazırladım. Toplam 10 adet DVD oldu. Güzel bir çalışma oldu kanaatindeyim. Bu DVDleri almak isteyenler bana kişisel mesaj atabilirler.
AliGuller Gönderim Zamanı: 6 Haziran, 2007 Yazar Gönderim Zamanı: 6 Haziran, 2007 Merhaba Arkadaşlar, DVDlere yoğun ilginiz için teşekkürler. Maçların çekim kalitesi oldukça yüksek, izlerken çok keyif alacaksınız. Masa tenisi seven herkesin arşivinde bulunması gereken maçlar. Herkes alabilsin diye maliyeti düşürmeye çalıştım. Elimde toplu çekilmiş sınırlı sayıda hazır DVD setleri var. İyi günler,
Baran Gönderim Zamanı: 6 Haziran, 2007 Gönderim Zamanı: 6 Haziran, 2007 Merhaba Arkadaşlar, DVDlere yoğun ilginiz için teşekkürler. Maçların çekim kalitesi oldukça yüksek, izlerken çok keyif alacaksınız. Masa tenisi seven herkesin arşivinde bulunması gereken maçlar. Herkes alabilsin diye maliyeti düşürmeye çalıştım. Elimde toplu çekilmiş sınırlı sayıda hazır DVD setleri var. İyi günler, Email adresinizi alabilir miyim?
Omer Gönderim Zamanı: 6 Haziran, 2007 Gönderim Zamanı: 6 Haziran, 2007 Merhabalar, acaba maç listesini de buraya yazabilir misiniz? Teşekkürler...
AliGuller Gönderim Zamanı: 6 Haziran, 2007 Yazar Gönderim Zamanı: 6 Haziran, 2007 MASA TENİSİ DÜNYA ŞAMPİYONASI 2007 DVD LİSTESİ DVD1 1. Patrick Baum WU Jiaduo-LEI Zhenhua DING Ning 2. Boros-Todorovic 3. Necula-Struse 4. Lee-Primorac DVD2 1. Chen Qi Ma Lin-L C KO Li Ching 2. Wang Chen-Dodean 3. WangLiqin-Hou Yingchao 4. Gou Yan-Samara DVD3 1. Chen Qi-Hao Shua 2. Liu Jia-Wang Nan 3. Wu Jiaduo-Guo Yue 4. Zhang Yining-Guo Yue DVD4 1. Guo Yue-Li Xiaoxia 2. Li Xiaoxia-Li Jiao 3. Ryu Sen Ming-Oh Seng Yun 4. Ryu Sen Ming-Timo Boll 5. Wang Liqin+Guo Yue-Ma Lin+Wang Nan DVD5 1. Chen Qi +Ma Lin-Wang Hao+Wang Liqin 2. Guo Yan-Li Xiaoxia 3. Joo Se Hyuk-Wang Hao 4. Ma Lin-Wang Hao DVD6 1. Barthel Struse-Li Wang 2. Boll Suss-Primorac Tan 3. Boros-Lee 4. Kosowski-Hao Shuai DVD7 1. Boll Suss-Chang Chiang 2. Chen Weixing-Samsonov 3. Guo Yan-Nicole Struse DVD8 1. Bastian Steger-Wang Hao 2. Li Xiaoxia-Ganina 3. Ma Lin-Leung Chu Yan 4. Wu Jiaduo-Gou Yue DVD9 1. Boll-Kreanga 2. Ma Lin - Wang Ligin Final 3. Wang Hao-Chuan DVD10 1. Ma Lin- Samsonov
Gkslblgn Gönderim Zamanı: 6 Haziran, 2007 Gönderim Zamanı: 6 Haziran, 2007 dvd lerle ilgili bir mail attım sana .teşekkürler
AhmetSozmen Gönderim Zamanı: 6 Haziran, 2007 Gönderim Zamanı: 6 Haziran, 2007 Eurosport'daki yayınlanan tüm maçları DVD kalitesinde çektim ve DVD olarak hazırladım. Toplam 10 adet DVD oldu. Güzel bir çalışma oldu kanaatindeyim.Bu DVDleri almak isteyenler bana kişisel mesaj atabilirler. Ali ellerine sağlık, çok başarılı bir çalışma olmuş. Bir de çekim kalitesi bayağı yüksek, doğrusu bu kadar beklemiyordum. Eurosport maçlarını izleyemediğim için pişman değilim artık :gulumse:
AliGuller Gönderim Zamanı: 6 Haziran, 2007 Yazar Gönderim Zamanı: 6 Haziran, 2007 Sağolasın Ahmet, Bu DVDleri hazırlamak tam 1 haftamı aldı. 2 senede bir yapılan dünyanın en prestijli şampiyonasına değer bence.
Guest çayırlık1 Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2007 Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2007 ALİ GÜLLER kardeşim bende bu DVD'lerden almak istiyorum. Nasıl temin edebilirim? Email adresini veya ulaşabileceğimiz bir telefonunu verirmisin...........
Gkslblgn Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2007 Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2007 dvd ler çok kalite iyi çalışma bravo, ellerine sağlık ali
Saadettin Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2007 Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2007 Ali seni tebrik ediyorum çünkü gerçekten çok iyi kalitede ve görüntüde kayıt yapmışsın. Ancak bu kadar net ve temiz olur... Bence bu işi devamlı yap ve bizde senin sayende maçları kaçırma derdimizi sona erdirelim... Emeğin için teşekkürler... NOT: Alıp almamakta tereddüt geçiren arkadaşlar varsa bence kaçırmasın. Çünkü seyrettiğim en net kayıt ve ben bilgisayar yerine DVD Playerda ve büyük ekran televizyonda seyredebildiğim için benim için bulunmaz bir nimet oldu...
Guest Eko72 Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2007 Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2007 Ali bey DVD'ler için teşekkür ederim. Elinize sağlık
Guest hakkisarac Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2007 Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2007 ali bey e.mail adresinizi vermemişsiniz acaba dvdlerin fiyatı ne mümkünse cevap verin yada telofon açarmısınız.telofonum gsm 05057599080--05373971390 :
AliGuller Gönderim Zamanı: 15 Haziran, 2007 Yazar Gönderim Zamanı: 15 Haziran, 2007 aliguller@gmail.com Size kişisel mesaj da attım ali bey e.mail adresinizi vermemişsiniz acaba dvdlerin fiyatı ne mümkünse cevap verin yada telofon açarmısınız.telofonum gsm 05057599080--05373971390 :
Guest hakkisarac Gönderim Zamanı: 15 Haziran, 2007 Gönderim Zamanı: 15 Haziran, 2007 aliguller@gmail.com Size kişisel mesaj da attım sagolun ben sizi arayacagım ali bey ilginize teşekkürler
umur Gönderim Zamanı: 28 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 28 Temmuz, 2008 size nasıl ulaşabilirim e-mail inize mail i yollarım birazdan gerçekten izlemek istiyorum bu dvdleri:D
AliGuller Gönderim Zamanı: 28 Temmuz, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 28 Temmuz, 2008 Arkadaşlar, Elimde masa tenisi DVD setleri halen mevcuttur. İsteyenlere kargoyla ulaştırabilirim. Elimdeki DVD setleri Set 1 (10 ad. DVD) MASA TENİSİ DÜNYA ŞAMPİYONASI 2007 Set 2 (8 ad. DVD) Listesi: Toplam 8 DVD'den oluşuyor. İçerikleri şu şekilde: TAKIMLAR DÜNYA ŞAMPİYONASI 2008 DANİMARKA-HONG KONG ALMANYA-JAPONYA ALMANYA-AVUSTURYA ROMANYA-HONG KONG ÇİN-KORE WORLD CUP 2007 (İki DVD den oluşuyor.) aliguller@gmail.com 212 3345244 532 3724494
Guest josephsteel Gönderim Zamanı: 28 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 28 Temmuz, 2008 ali abi msj kutunuz dolu ...mesaj gitmiyor ..aksaray merkez__ fillo kargo__.şubeden alırım ..yusuf çelik
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap