Misafir Oluşturma zamanı: 31 Mayıs, 2007 Oluşturma zamanı: 31 Mayıs, 2007 Arkadaşlar merhaba , Raket olarak "Timo Boll Spirit Carbon" , lastik olarak 1 çift (siyah ve kırmızı) "Sriver FX" almak istiyorum. Net'te yaptığım araştırma sonucu en ucuzunu İlknurspor'un sitesinde buldum. Ama , oradan nasıl alışveriş yapılacağını bilmiyorum. Telefon edip sorucam , telefon no'ları bile yok. 2 ayrı mail attım. Cevap vermediler. Sitesinde kdv hakkında birşey yazmıyor , ama sanırım dahildir. Bu sitenin çalışanlarına nasıl ulaşabilirim ? Yardım edermisiniz ? http://www.ilknurspor.com/
Guest Tanju Cansever Gönderim Zamanı: 31 Mayıs, 2007 Gönderim Zamanı: 31 Mayıs, 2007 İlknurspor - Andro/DHS Tel : 0532 4148821
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 31 Mayıs, 2007 Gönderim Zamanı: 31 Mayıs, 2007 Sitedeki fiyatların güncel olmadığını ve stok durumunu yansıtmadığını belirtmek isterim. Telefonla doğru bilgi alabilirsiniz. İlknur Hnm.'ın bana söylediği fiyatların ve ürünlerin siteyi hazırlayan arkadaş tarafından schoeler-micke'den alındığı o yüzden yanlış olabileceği şeklinde.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap