Misafir Oluşturma zamanı: 25 Mayıs, 2007 Oluşturma zamanı: 25 Mayıs, 2007 Hepinize merhaba arkadaşlar ben bugüne kadar hep markasız raketlerle oynuyodum ama oyunumu biraz ilerletince iyi bir raket almaya karar verdim oyunumu kısaca anlatayım:Karşı tarafın sert şutlarına karşı backhandimle iyi savunma yapabiliyorum masaya yakınkende top kalkarken ani hızlı şutlar atıyorum yani backhandi kontrollü ve hızlı olan bi lastik olursa ii olur forhandim o kadar ii deil ama oda hızlı bi lastik olursa yararlı olur diye düşünüyorum Nasıl bir lastik veya tahta önerirsiniz(önerirken brz açıklarsanız fiyatından fln bahsederseniz ii olur) şimdiden hepinize tşkler bide bi sorum daha olcaktı: Stiga toplar nasıldır Hepinize tşkler
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 25 Mayıs, 2007 Gönderim Zamanı: 25 Mayıs, 2007 Sizin gibi ilk ciddi raketini alma düşüncesinde olup tavsiye isteyen birçok arkadaşa ekipman forumu altında yanıt verilmiş. Önceki mesajları biraz gezerseniz oldukça faydalı olur.
Misafir Gönderim Zamanı: 26 Mayıs, 2007 Gönderim Zamanı: 26 Mayıs, 2007 foruma yeni üye olduğum için eski yazıları okumaya fırsat olmadı emre buraya b fikir yazarsanız bnm için çok yararlı olr lütfen bi yardım
Sinan1Gulec Gönderim Zamanı: 26 Mayıs, 2007 Gönderim Zamanı: 26 Mayıs, 2007 Hepinize merhaba arkadaşlar ben bugüne kadar hep markasız raketlerle oynuyodum ama oyunumu biraz ilerletince iyi bir raket almaya karar verdim oyunumu kısaca anlatayım:Karşı tarafın sert şutlarına karşı backhandimle iyi savunma yapabiliyorum masaya yakınkende top kalkarken ani hızlı şutlar atıyorum yani backhandi kontrollü ve hızlı olan bi lastik olursa ii olur forhandim o kadar ii deil ama oda hızlı bi lastik olursa yararlı olur diye düşünüyorum Nasıl bir lastik veya tahta önerirsiniz(önerirken brz açıklarsanız fiyatından fln bahsederseniz ii olur) şimdiden hepinize tşkler bide bi sorum daha olcaktı: Stiga toplar nasıldır Hepinize tşkler Mrb syborg aramıza hos geldin.markasızlardan kastın voit falansa sana butterfly 1700 tavsiye ederim fiatı hatırladıgım kadarıyla 30 ytl.nerdeyse kaliteli butun spor mag. bulabilirsin
Misafir Gönderim Zamanı: 26 Mayıs, 2007 Gönderim Zamanı: 26 Mayıs, 2007 evet voit universal fln kusura bakma bişi sorcam butterfly 1700 hazır raketmi lastikmi bide stiga toplar nasıl bi fikrin varmı
Sinan1Gulec Gönderim Zamanı: 26 Mayıs, 2007 Gönderim Zamanı: 26 Mayıs, 2007 evet voit universal fln kusura bakma bişi sorcam butterfly 1700 hazır raketmi lastikmi bide stiga toplar nasıl bi fikrin varmı evet hazır raket . kombinasyonlar sana agır gelir. stiga toplarda kalitelidir.(tabi 40 mm. ise)
Misafir Gönderim Zamanı: 26 Mayıs, 2007 Gönderim Zamanı: 26 Mayıs, 2007 forumda herkes hazır rakete karşı olduğu için pek sıcak bakmıyordum ama tşk ederim tavsiyelerin içn stiga toplar 40mm okulda değiştiriyorum kendi markasız toplarımı verip stiga toplar alıyorum hepsi turuncu oldu ama olsun artık:Disterseniz sizede alırım:D
Recommended Posts