Guest Orcun Oluşturma zamanı: 2 Mayıs, 2007 Oluşturma zamanı: 2 Mayıs, 2007 antalyada yaşıyorum ve masa tenisi oynamak istiyorum hiç bir yerde bulamadım masa tenisi tarafından gıt bi şehirde yaşıyorum galiba bilen varsa sölesin
Guest Hecatomber Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2007 Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2007 valla ben antalyadayken stadyumun girişinde 2. katta antreman yapılırdı sürekli. şu anda nerede antrenman yapıyorlar bilmiyorum ama antalya ben bıraktığımda bahsettiğiniz gibi masa tenisi konusunda kıt bir şehir değildi.
Guest Togay Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2007 Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2007 Valla g(k)ıt mı, değil mi tam olarak bilemiyorum ama geçen hafta yapılan Türkiye Liseler Şampiyonasında kızlarda 2., erkeklerde 3. oldu bizimkiler. Demek ki çok da kötü bir yerde değiliz şehir olarak. Ama istediğimiz, özlediğimiz şartlarda ve yeterlilikte olmadığı da bir gerçek. Gelelim Antalya'da masa tenisi oynanacak yerlere; Orçun forumda bunu defalarca yazdım, ama bir defa da senin için yazayım bari; pazartesi ve perşembe akşamları saat 6-8 arası daha çok hobi olarak oynayan, genelde emeklilerden oluşan ve farklı oyun düzeylerinde olanlar, salı-çarşamba ve cuma akşam saat 6-8 arası ise takımda oynayanlar Atatürk Stadyumundaki masa tenisi salonunda oynuyorlar. Stadyum dışında bir ihtimal üniversitede oynayanlar vardır, ama tam olarak bilgim yok, cafeleri ise yazmak istemiyorum, çünkü her anlamda şartları bu spor dalını yapmak için uygun değil bence.
Guest mca Gönderim Zamanı: 17 Haziran, 2007 Gönderim Zamanı: 17 Haziran, 2007 antalyada yaşıyorum ve masa tenisi oynamak istiyorum hiç bir yerde bulamadım masa tenisi tarafından gıt bi şehirde yaşıyorum galiba bilen varsa sölesin selam Orcun , bende antalyada oturuyorum ve yer bulamıyorum. Azize Kahraman (güllük te) okulunda varmış sanırım. hafta içi araştıracağım.
Guest marsyas Gönderim Zamanı: 25 Mayıs, 2010 Gönderim Zamanı: 25 Mayıs, 2010 Merhabalar bu konuda ben de çok sıkıntılıyım. Özdileğe yakın oturuyorum. Geçenlerde karış karış Kepez'i taradım neredeyse ama yok(!) var olanlarsa bu sporu yok dememek için bir tane yağmurdan kabarmış bir masa koymuş mekanlardır. Bilan varsa beri gelsin lütfen...
Guest nightmare07 Gönderim Zamanı: 31 Mayıs, 2010 Gönderim Zamanı: 31 Mayıs, 2010 Merhabalar bu konuda ben de çok sıkıntılıyım. Özdileğe yakın oturuyorum. Geçenlerde karış karış Kepez'i taradım neredeyse ama yok(!) var olanlarsa bu sporu yok dememek için bir tane yağmurdan kabarmış bir masa koymuş mekanlardır. Bilan varsa beri gelsin lütfen... stad ta 2. katta bir salon var 4 masa var bazı cafeler var ve bazı muratpaşa belediyesi spor tesislerinde açık havada demir filei demirden masalar benim bildiğim ama en iyisi tabiki staddaki geçen sene bir süre gitmiştim genelde antrenörler kurs amaçlı kullanıyorlar anahtarlar onlarda eğer açıksa girip oynamanıza bir şey demiyorlar birde bu bahattin güney lisesinin oradaki spor ve sergi salonuna bir salon kurulacaktı ama ne oldu bilmiyorum
denizkartal Gönderim Zamanı: 8 Ocak, 2015 Gönderim Zamanı: 8 Ocak, 2015 Kardeşim özdileğin içinde var sinemanın orda bowling bilardonun olduğu yerde
sedat33 Gönderim Zamanı: 30 Ağustos, 2015 Gönderim Zamanı: 30 Ağustos, 2015 15 Eylülden sonra Antalya'da olacağım. Atatürk Stadyumununda Pazartesi-Perşembe günleri masatenisi hala oynanabiliyor mu? Yada Akdeniz Üniversitesinde oynama imkanı varmı? Bilgi verirseniz çok sevinirim..
sedat33 Gönderim Zamanı: 23 Ocak, 2016 Gönderim Zamanı: 23 Ocak, 2016 ANTALYA POİNT BOWLİNG MASA TENİSİ SALONU. (LARA TERRA CİTY KARŞISI-VATAN BİLGİSAYAR YANI) PAZARTESİ-ÇARŞAMBA-CUMA 17:00-22:00 ARASI ANTREMANDAYIZ 2
isimsiz kahraman Gönderim Zamanı: 19 Mart, 2016 Gönderim Zamanı: 19 Mart, 2016 ANTALYA POİNT BOWLİNG MASA TENİSİ SALONU. (LARA TERRA CİTY KARŞISI-VATAN BİLGİSAYAR YANI) PAZARTESİ-ÇARŞAMBA-CUMA 17:00-22:00 ARASI ANTREMANDAYIZ fiyat bilgisi verebilir misin?
sedat33 Gönderim Zamanı: 21 Mart, 2016 Gönderim Zamanı: 21 Mart, 2016 Pazartesi-Salı-Çarşamba-Perşembe-Cuma 17:00-22:0 arası antreman imkanı var. Aylık abonelik ücreti: 75 tl
yeliz Gönderim Zamanı: 22 Ağustos, 2016 Gönderim Zamanı: 22 Ağustos, 2016 ekim ayında antalyaya yerleşiyorum ve benim için en önemli şey masa tenisi... yardımcı olursanız sevinirim...
bilaltekin66 Gönderim Zamanı: 1 Eylül, 2016 Gönderim Zamanı: 1 Eylül, 2016 Arkadaşlar Antalya ya yerleştim. Daha önce düzenli olarak antrenman yapıyordum. Meydankavağı mah. oturuyorum. Buralara yakin oynayabilecegim bir yer var mı acaba? Yarı profesyonel sayılırım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sedat33 Gönderim Zamanı: 1 Eylül, 2016 Gönderim Zamanı: 1 Eylül, 2016 Ekim ayında Antalya da olacağım. Falez otel karşısında yeni salon açıldı sanıyorum. Orada oynayabiliriz. Özelden mesaj ile iletişme geçebilirsiniz. Sevgi ve saygı ile..
yeliz Gönderim Zamanı: 8 Eylül, 2016 Gönderim Zamanı: 8 Eylül, 2016 Arkadaşlar çok sevindim tenis oynayabilecegimiz bi yerler var... haberlesirsek mutlu olurum...
yeliz Gönderim Zamanı: 8 Eylül, 2016 Gönderim Zamanı: 8 Eylül, 2016 Arkadaşlar çok sevindim tenis oynayabilecegimiz bi yerler var... haberlesirsek mutlu olurum...
sedat33 Gönderim Zamanı: 9 Eylül, 2016 Gönderim Zamanı: 9 Eylül, 2016 Ekim ayı içinde salona gitmeden önce haberleşiriz.
sedat33 Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2016 Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2016 Falez otelin karşısında 14 masalık yeni masa tenisi salonu açıldı. Kurban bayramı sonrası orası ile irtibata geçebilirsiniz. Bende Ekim 2016 ayında Antalya da olacağım. Antremana gideceğimiz zaman burdan veya özel mesajdan haberleşiriz. Hayırlı mubarek bayramlar diliyorum..
sercan0707 Gönderim Zamanı: 22 Eylül, 2016 Gönderim Zamanı: 22 Eylül, 2016 merhaba antalyaspor sahası var yenı yapılan falez otelının karsısında spor kompleksı var orda oynayabılırsınız
sercan0707 Gönderim Zamanı: 22 Eylül, 2016 Gönderim Zamanı: 22 Eylül, 2016 Arkadaşlar Antalyada masa tenisi turnuvası var mı bu aralar ? Bilginiz var mı acaba bir de oynayabilecek partner arıyorum uzun süre okul takımlarında oynadım kısa bir aradan sonra tekrar baslamak istiyorum merhaba arkadasım yas kac ?
sercan0707 Gönderim Zamanı: 22 Eylül, 2016 Gönderim Zamanı: 22 Eylül, 2016 ekim ayında antalyaya yerleşiyorum ve benim için en önemli şey masa tenisi... yardımcı olursanız sevinirim... yardımcı olurum
Fredy Gönderim Zamanı: 6 Ekim, 2016 Gönderim Zamanı: 6 Ekim, 2016 ekim ayında antalyaya yerleşiyorum ve benim için en önemli şey masa tenisi... yardımcı olursanız sevinirim... İsterseniz birlikte oynayabiliriz
Pazir Gönderim Zamanı: 13 Ekim, 2016 Gönderim Zamanı: 13 Ekim, 2016 Bende sürekli oynayacak bir partner arıyorum iletişime geçerseniz sevinirim üni içinde ya da dışarı da
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap