Guest kiytan Oluşturma zamanı: 25 Nisan, 2007 Oluşturma zamanı: 25 Nisan, 2007 Merhaba arkadaşlar herkese kolay gelsin. İzmir Karşıyakda oturuyorum. Masatenisi çok seviyorum. Ortaokuldan beri amatör olarak oynuyorum. Şuan ege üniversitesinde okuyorum. Kurs alabileceğim bir yer arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Guest kiytan Gönderim Zamanı: 30 Nisan, 2007 Gönderim Zamanı: 30 Nisan, 2007 yok mu izmirde masatenisi kursu veren bi yer bilen??? Yardııım !!!
Ertan Gönderim Zamanı: 30 Nisan, 2007 Gönderim Zamanı: 30 Nisan, 2007 izmir diye arama yapınca bir çok konu çıkıyor. "İzmir'de partner" konusunda bir çok İzmir'li üyenin e-posta ve telefon numaraları var. Onlarla konuşup bilgi almayı deneyin.
Guest d3v0lsk4 Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2007 Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2007 teşekkürler sanırım dsi kursları var duyum aldım ama tam net bi bilgim yok , bulursan bizi de bilgilendirirsen sevinirim .ben herhangi bi araştırma yapmadım hepinize iyi günler...
Guest kiytan Gönderim Zamanı: 6 Mayıs, 2007 Gönderim Zamanı: 6 Mayıs, 2007 bi yer buldum ben. evka-4 spor kompleksi. gittim form aldım. Doldurdum şimdi. Bilgi olarak vereyim. haftada 2 salı (salı, perşembe) saabt 18:00-20:00 arası. bana uygun saatler ama size uyarmı bilmiyorum.
Guest aegis Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2011 dsi ne oluyor acaba nerede karsıyaka civarında oturuyorum acaba bu civarda var mı bir ilgilenirseniz bulamadım da dsi duydum ama tam olarak nerede bilmiyorum
omerfaruk Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2011 Arkadaşlar İzmir de DSİ ve Büyükşehir Belediyesi iki büyük kulüp. Bunların dışarıya kursu var mı bilmiyorum. Ama sezonluk yaz dönemi gibi olabilir tahminim. Balçova ve Menderes te de kulupler var. Üniversitenin takımıda var. Daha yeni Üniversiteler arası masa tenisi Türkiye şampiyonası vardı malum. Okulunuzdan da bulabilirsiniz.
zarakikenpachi Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2012 Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2012 Arkadaşlar İzmir de DSİ ve Büyükşehir Belediyesi iki büyük kulüp. Bunların dışarıya kursu var mı bilmiyorum. Ama sezonluk yaz dönemi gibi olabilir tahminim. Balçova ve Menderes te de kulupler var. Üniversitenin takımıda var. Daha yeni Üniversiteler arası masa tenisi Türkiye şampiyonası vardı malum. Okulunuzdan da bulabilirsiniz. ilçedeyim ve okulum falan yok hafta sonu gidebilceğim bir yer var mı kursa olarak aktivite olarak masa tenisi için bildiğiniz yada danışma alabilceğim bir yer.
Mrtİzmir Gönderim Zamanı: 24 Aralık, 2012 Gönderim Zamanı: 24 Aralık, 2012 ilçedeyim ve okulum falan yok hafta sonu gidebilceğim bir yer var mı kursa olarak aktivite olarak masa tenisi için bildiğiniz yada danışma alabilceğim bir yer. Bulunduğunuz ilçe tarafına yakınsa çiğlide İzvet var Zafer hoca kursta veriyor devamlı haftasonları gidebilirsiniz.Dernek bilgileri bu sitedede var veyahut izvet.com.tr olarakta ulaşabilirsiniz...
zarakikenpachi Gönderim Zamanı: 24 Aralık, 2012 Gönderim Zamanı: 24 Aralık, 2012 Bulunduğunuz ilçe tarafına yakınsa çiğlide İzvet var Zafer hoca kursta veriyor devamlı haftasonları gidebilirsiniz.Dernek bilgileri bu sitedede var veyahut izvet.com.tr olarakta ulaşabilirsiniz... teşekür ederim sağolun
ogencer Gönderim Zamanı: 24 Ekim, 2015 Gönderim Zamanı: 24 Ekim, 2015 Merhaba, Ben Karşıyaka'da oturuyorum. Giriş düzeyindeyim oynayacak birileri varsa ayarlayalım oynayalım :)
spartanasd Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2015 Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2015 Narlideredeyim varsa oynayacak dm atabilir
furkan demir Gönderim Zamanı: 22 Mart, 2016 Gönderim Zamanı: 22 Mart, 2016 Bende Karşıyaka da oturuyorum oynayalım bildiğiniz biryer varsa
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap