Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Merhabalar,

Bu bölgede olup Masa Tenisi oynamak isteyen arkadaşlar bana ulaşabilir. İlk aklıma gelen yer Metin Oktay Spor Tesisleri ama oynanacak farklı yerlere de gelebilirim. 

Seviyemi merak edenler için profesyonel bir oyuncuda amatör bir oyuncuda benimle oynayabilir. Üst seviye oyuncular için iyi bir antrenman partneri, daha amatör oyuncular için bilinçli bir yol gösterici olurum sanırım.

Ulaşın, neler yapabiliriz konuşalım.

Sevgiler, 

Gönderim Zamanı:

Merhaba,

Ben seviyenizi çok merak ediyorum. Seviyenize göre sizinle iletişime geçeyim. Profesyonel mi yoksa amatör müsünüz? 

Saygılar,

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

Mehmet Abim nasılsın? Benim evime yakın bir yerde devamlı oynayabileceğim arkadaşlara bakıyorum. Duymadıysan işyerim İzocam taşındığı için ayrıldım. Artık şirket liglerinde de olmayınca bu bölgeden arkadaşlarla denk gelmeye çalışıyorum.

Gönderim Zamanı:

Merhaba Sadettin,

İyiyim, umarım sen de iyisindir. Hayırlısı olsun. Oralarda mutlaka oynayacak birilerini bulursun. Benim de aklımda olsun, oynamak isteyenleri sana yönlendiririm.

Selamlar,

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

Denk düşerse oynayacak bir kaç arkadaş iyi olur. Arada ciddi bir rahatsızlık atlattım. Derneklere dönmem için önce kaslarımı ve hızımı geri kazanmam gerek. Antrenman topu tutarım ama benim oyuna katılmam gerek.

Tüm tanıdıklara çok selam...

Özledim seni de...:bye:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 20 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...