Misafir Oluşturma zamanı: 15 Nisan, 2007 Oluşturma zamanı: 15 Nisan, 2007 meraklısına eski stiga tahtaların satıldığı bir site buldum arkadaşlar ve paylaşmak istedim. büyük ihtimalle birçoğunuz biliosunuzdur ve sitedeki birçok tahta satılmış durumda ama sitedeki bulunan "wanted" yazısından dolayı yeni eski stigaların : gelebileceği kanaati uyandı bende bu yüzden paylaşmak istedim http://www.oldstiga.hu/en_rackets.html
Misafir Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2007 Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2007 ama fıyatları yazmıo guzele benzıolar fıatı hakkında bılgın varmı bende guzel oynuyorum ama hep elalemın raketıyle alıcam ama pahalı bı ogrencı ıcın cok para
Misafir Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2007 Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2007 ama fıyatları yazmıo guzele benzıolar fıatı hakkında bılgın varmı bende guzel oynuyorum ama hep elalemın raketıyle alıcam ama pahalı bı ogrencı ıcın cok para bu raketler zaten zor bulunuyor dikkat edersen sitede dahi bazı raketlerin arandığına dair bi yazı vardı muhakkak ki bu kadar eski bir raketin pahalı olmasından doğal bişi yoktur. Bu raketler zor bulunuyor ve birçok taliplisi olduğunu ben biliyorum. E böyle bi ürünün de doğal olarak pahalı olması kaçınılmaz değil mi? saygılar
Azoman Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2007 Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2007 bu raketler zaten zor bulunuyor dikkat edersen sitede dahi bazı raketlerin arandığına dair bi yazı vardı muhakkak ki bu kadar eski bir raketin pahalı olmasından doğal bişi yoktur. Bu raketler zor bulunuyor ve birçok taliplisi olduğunu ben biliyorum. E böyle bi ürünün de doğal olarak pahalı olması kaçınılmaz değil mi? saygılar pianistin yazdığı site sanırım bir macar sitesi. çok güzel eski stiga tahtalar var. malumuyla da fiyatların hatırı sayılır.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap