Champ Oluşturma zamanı: 9 Nisan, 2007 Oluşturma zamanı: 9 Nisan, 2007 Genel olarak haberimiz olmakla beraber ayrıntılar ile alakalı bizlere bilgi verebilecek arkadaşlar olursa seviniriz.neler oldu?sürpriz takımlar kimlerdi?Ferdilerde neler yaşandı?Organizasyon nasıldı gibi soruların cevaplarını bekliyoruz.Şimdiden teşekkürler
Bitim Gönderim Zamanı: 9 Nisan, 2007 Gönderim Zamanı: 9 Nisan, 2007 Adana genel olarak guzeldi bana kalirsa. Cok yogun bir program yoktu. Bu yuzden sehirde gezme firsati da bulabildik. Siralamayi gitmeden once yazmistim.:) 1) Marmara 2) Ankara 3) Kibris Lefke 4) Cankaya Bayanlardan emin degilim ama Cukurova, Uludag, Kocaeli ilk 3 galiba siralamayi hatirlamiyorum. Ferdilerde 1)Safa 2)Halil Bayanlarda 1)Azize 2)Ayse 3)Uludag Univ. bir bayan Benden daha iyi hatirlayanlar vardir eksikleri doldururlar sanirim. Cektigimiz resimleri ve mac videolarini birkac gun icidne bi yerlere koyacagim.
Guest HasanSakarca Gönderim Zamanı: 9 Nisan, 2007 Gönderim Zamanı: 9 Nisan, 2007 bayan ferdilerde bu durumda yarı finalde Azizenin karşısındaki 3. olmuş oluyor.Gerçi Bursalı kız ferdi yarı finalde nerdeyse Ayşe'yi eliyodu hatta setler 2-2 iken 8-6 da öndeydi ama yenemedi.Bence en güzel sürpriz olucaktı ama olmadı.3.lüğü haketti ama malesef 4. oldu.Ayrıca Azizeler gruplarda ve finallerde Ayşe'yi yenememelerine rağmen ferdilerde yenmeleri hoştu.Sanırım Halil Adak Sefa'nın maçında biraz tutuktu ama yinede harika bir maç oldu.Sanırım bide Çankaya'yı devirebilseydik turnuvaya renk gelecekti.(Karaelmas).Cako67,burakyalın ve gürkan çok iyi maçlar çıkardı.Fatih'i Cako'nun devirişi seyredilirdi.Bravo Cako.Tüm güzellikleriyle bir turnuva daha bitmiş oldu.Emeği geçenlere teşekkürler...
Cako67 Gönderim Zamanı: 9 Nisan, 2007 Gönderim Zamanı: 9 Nisan, 2007 hasancım övgün için teşekkürler : :gulumse:
Misafir Gönderim Zamanı: 9 Nisan, 2007 Gönderim Zamanı: 9 Nisan, 2007 ferdi ilk 4 sıralamayı bilen arkadaşlar yazarlarsa sevinirim ?
BurakYalin Gönderim Zamanı: 10 Nisan, 2007 Gönderim Zamanı: 10 Nisan, 2007 1- Sefa Avcı İstanbul 2- Halil Adak Ankara 3-Halil Hacı İstanbul 4-Hüzeyin Gazi İstanbul
Burak86 Gönderim Zamanı: 10 Nisan, 2007 Gönderim Zamanı: 10 Nisan, 2007 5-İstanbul Üniversitesi 6-Gazi Üniversitesi 7-Kara Harp Okulu 8-ODTÜ
Burak86 Gönderim Zamanı: 12 Nisan, 2007 Gönderim Zamanı: 12 Nisan, 2007 Bitim Üniversiteler fotoraflarını koyacak mısın?
Misafir Gönderim Zamanı: 12 Nisan, 2007 Gönderim Zamanı: 12 Nisan, 2007 Bitim Üniversiteler fotoraflarını koyacak mısın? kardes bizden yine bahsetmiyorlar.... :(neyse bakalim ...........
BurakYalin Gönderim Zamanı: 12 Nisan, 2007 Gönderim Zamanı: 12 Nisan, 2007 Turnuvaya genel olarak baktığımızda aslında pek şaşırtıcı sonuç olmadı desek yeridir.Marmaranın tekrardan birinci olarak turnuvayı kapatması herkesin beklediği sonuçtu.Ferdilerde de Halil'le Sefa'nın final oynamasıda beklenen bir finaldi.Belki turnuvada süpriz yapmaya en yakın takım bizdik(Zonguldak Karaelmas Üniversitesi).Çankaya maçını 3-2 gibi talihsiz bir sonuçla hemde 2-1 öndeyken vermek gerçekten kötü oldu.O maçı alabilsek belkide Ankara Üniversitesini geçip Marmarayla final oynayabilirdik.Ama nasip değildi.Organisazyon güzeldi.Hava şartlarınında güzel oluşu turnuvayı eğlenceli hala soktu.Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım, başta takım arkadaşlarım Osman Yılmaz ve Gürkan Çoban olmak üzere...
Guest yusuf Gönderim Zamanı: 14 Nisan, 2007 Gönderim Zamanı: 14 Nisan, 2007 arkadaşlar aranızda İYTE(izmir yüksek teknoloji enstitusü) ile eşleşen varmıydı.. ben o takımdaydım ama bazı sorunlar nedeniyle bizim okul orada olamadı
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap