heveslioyuncu06 Oluşturma zamanı: 5 Ekim, 2025 Oluşturma zamanı: 5 Ekim, 2025 Ankarada dikimevi ankaray metrosu tarafındayım, oynacak arkadaşlar olursa lütfen bu konu altına yazın konuşalım.
Slowhand Gönderim Zamanı: 6 Ekim, 2025 Gönderim Zamanı: 6 Ekim, 2025 Merhaba, Ben de Ankara'da yaşıyorum. Oyun seviyeniz nedir ve oynayacak alanınız var mı ?
heveslioyuncu06 Gönderim Zamanı: 8 Ekim, 2025 Yazar Gönderim Zamanı: 8 Ekim, 2025 oyun seviyem orta üstü diyebilirim, en az 15 senelik geçmişim var, turnuvalarda da oynadım. oyun alanım yok, konumumuza göre bir yer ayarlayıp oynayabiliriz
Slowhand Gönderim Zamanı: 8 Ekim, 2025 Gönderim Zamanı: 8 Ekim, 2025 Maalesef bahsettiğiniz lokasyon ve yakınlarında benim bildiğim kadarıyla bir salon yok. Ankara'da bildiğim yerler ise, 1-) İstanbul Yolu, Şavkar Masa Tenisi kulübü 2-) Elvankent Planet Aile Yaşam Merkezi 3-) Emek Masa Tenisi kulübü 1
heveslioyuncu06 Gönderim Zamanı: 10 Ekim, 2025 Yazar Gönderim Zamanı: 10 Ekim, 2025 Tarih: 08.10.2025 Saat: 09:32, Slowhand yazdı: Maalesef bahsettiğiniz lokasyon ve yakınlarında benim bildiğim kadarıyla bir salon yok. Ankara'da bildiğim yerler ise, 1-) İstanbul Yolu, Şavkar Masa Tenisi kulübü 2-) Elvankent Planet Aile Yaşam Merkezi 3-) Emek Masa Tenisi kulübü sizin için neresi uygun olur
Slowhand Gönderim Zamanı: 10 Ekim, 2025 Gönderim Zamanı: 10 Ekim, 2025 5 saat önce, heveslioyuncu06 yazdı: sizin için neresi uygun olur Özellikle ders alma ihtiyacınız ve pratik eksiğiniz var ise, Şavkar kulübünü tavsiye edebilirim bu konuda gayet iyiler. Birebir özel ders veya grup çalışmaları çok top antremanları vs. Onun dışında daha çok maç yapmak ve farklı oyuncularla oynamak istiyorsanız Planet Yaşam Merkezi bu iş için gayet uygun. Belediyeye ait olduğu için kimlik fotokopisi ve bir kaç vesikalık fotoğraf ile yıllık çok cüzi bir ücrete üye olabiliyorsunuz. Açık olduğu saatler içerisinde orada sürekli oynayan birileri var. Seviyeleri de iyi. Ben fırsat buldukça Şavkar kulübüne gidiyorum.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap