Diesel Oluşturma zamanı: 1 Temmuz, 2025 Oluşturma zamanı: 1 Temmuz, 2025 Selamlar.Bu aralar günlük oynamaya başladım ve oyunumu geliştirdiğimi düşünüyorum.Şu an xiom muv 4.0 var.Dhs pf4-50 ve xiom vega europe çarptı gözüme.3500 tl bütçem var,All oynuyorum.Geçen gün yinhe jüpiter çok hızlı geldi.Sizce ne yapmalıyım?Tahtaya dhs 3010 düşündüm.
Aras K. Gönderim Zamanı: 3 Temmuz, 2025 Gönderim Zamanı: 3 Temmuz, 2025 Hocam, merhabalar eğer hemen almayı düşünüyorsanız bence hazır masatenisi.com'da indirim varken ileride de sizi götürecek tahta olan yinhe y1 almanızı tavsiye eder ve kauçuk olarak yeni kombo kullanacak olduğunuzu göz önünde bulunduracak olursak backhandınız için eğer iyiyse friendship geo spin yada yinhe earth 2 önerebilirim ama kötüyse mecbur yinhe mercury 2 veya mars 2 forehandınız için ise kontrollü ise yinhe big dipperin herhangi bir modeli (zaten ülkemize gelen big dipperların çoğu hemen hemen aynı seviyede) ama kontrol az ise daha yumuşak bir lastik olan yinhe moon veya prosu gayet bütçe olarak ve ilerleyen dönemler için yeterli olacağını düşünüyorum ayrıca yazdığım lastiklerin ömrü genel itibariyle gayet uzun kendinizi üst seviyeye çıkarana kadar fersah fersah kullanabileceğinizi düşünüyorum iyi günler diliyorum
çokolat Gönderim Zamanı: 4 Temmuz, 2025 Gönderim Zamanı: 4 Temmuz, 2025 19 saat önce, Aras K. yazdı: Hocam, merhabalar eğer hemen almayı düşünüyorsanız bence hazır masatenisi.com'da indirim varken ileride de sizi götürecek tahta olan yinhe y1 almanızı tavsiye eder ve kauçuk olarak yeni kombo kullanacak olduğunuzu göz önünde bulunduracak olursak backhandınız için eğer iyiyse friendship geo spin yada yinhe earth 2 önerebilirim ama kötüyse mecbur yinhe mercury 2 veya mars 2 forehandınız için ise kontrollü ise yinhe big dipperin herhangi bir modeli (zaten ülkemize gelen big dipperların çoğu hemen hemen aynı seviyede) ama kontrol az ise daha yumuşak bir lastik olan yinhe moon veya prosu gayet bütçe olarak ve ilerleyen dönemler için yeterli olacağını düşünüyorum ayrıca yazdığım lastiklerin ömrü genel itibariyle gayet uzun kendinizi üst seviyeye çıkarana kadar fersah fersah kullanabileceğinizi düşünüyorum iyi günler diliyorum Hazır raketten kombo rakete geçen birine neden karbon tahta öneriyorsunuz? Bu oynayışınızı geliştirecek bir şey değil aksine gerilemesine neden OLABİLECEK bir seçim. Ve Diesel'e önerim bütçesine tam uyan çift taraf mercury 2 ve tahtaya stiga allround classic olacaktır. Sebebi şu: Tahta oyununuzun %80'ini belirler. Ayrıca kırılmadığı sürece senelerce kullanabilirsiniz. Tahtanın kontrolü ve top hissi mükemmel, hız olarak da sizi asla üzmez, doğru teknikle yapılan vuruşlarda tahtanın esnekliği ve tahtanın topu rakette tutma süresi uzun oldugu icin çok hızlı ve spinli vuruşlar yapabilirsiniz. Topu eliniz gibi hissedersiniz ve çok rahat şekilde topu yönlendirip kontrol edersiniz. Mercury 2'nin orta-düşük sertlikte süngeri ve orta yükseklikte atış açısı sayesinde top filenin üstünden daha fazla kavis çizip fileye takılma riskini azaltır. Ayrıca sünger esnek olduğu içn enerjinizi topa daha fazla ve daha kolay şekilde aktarıp spin yükleyebilirsiniz. Para sizin, karar sizin ama kendi düşüncem olarak size en uygun seçim bu olacaktır. 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap