Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

Sayın MCKBO,

Eğer ''Bilgisi olan biri varsa''dan kastınız, oradan alışveriş tecrübesine haiz forumdaşlarsa; bunu açıkça dile getirmekten çekinmeyiniz.

Forumdaşlardan, ilgili firmayla ilgili olumsuz deneyimler yaşamış olanlar varsa, çeşitli nedenlerle, bunu, burada açıkça dile getirmek istemeyebilecekleri insanın aklına ne de olsa geliyor. Umarım bunu göz önünde bulunduruyorsunuzdur.  Öte yandan, bilakis, olumlu deneyimler yaşamış olanlar da varsa, cemiyette, hayatımızın her alanında olumlu deneyimlere, doğrusu, pek az dikkat edildiğine, bunların nadiren dile getirildiğine, bunların kıymetlerinin nadiren bilindiğine dikkatinizi çekmek isterim.

Sayın MCKBO, bunun neden böylesine yaygın olduğu gibi mühim bir konuya, dilerseniz, başka bir başlık altında devam edebiliriz ...

Gönderim Zamanı:
4 saat önce, MCKBO yazdı:

Spinspor dan alışveriş yapacağım lakin ne kadar güvenilir olduğunu bilmiyorum bilgisi olan biri varsa yardımcı olabilirmi.

Sayın MCKBO merhaba,

Güvenilir firmadır. Sahibi eski milli sporcu ve Türkiye şampiyonu Gürhan Yaldız'dır. Eğer değişmediyse ilgili çalışan Volkan adında bir kardeşimizdi. 

Web sitesi: spinspor.com.tr

Tel: 0216 349 77 46

Gönderim Zamanı:
3 saat önce, beşyüziki yazdı:

Sayın MCKBO,

Eğer ''Bilgisi olan biri varsa''dan kastınız, oradan alışveriş tecrübesine haiz forumdaşlarsa; bunu açıkça dile getirmekten çekinmeyiniz.

Forumdaşlardan, ilgili firmayla ilgili olumsuz deneyimler yaşamış olanlar varsa, çeşitli nedenlerle, bunu, burada açıkça dile getirmek istemeyebilecekleri insanın aklına ne de olsa geliyor. Umarım bunu göz önünde bulunduruyorsunuzdur.  Öte yandan, bilakis, olumlu deneyimler yaşamış olanlar da varsa, cemiyette, hayatımızın her alanında olumlu deneyimlere, doğrusu, pek az dikkat edildiğine, bunların nadiren dile getirildiğine, bunların kıymetlerinin nadiren bilindiğine dikkatinizi çekmek isterim.

Sayın MCKBO, bunun neden böylesine yaygın olduğu gibi mühim bir konuya, dilerseniz, başka bir başlık altında devam edebiliriz ...

Sayın beşyüziki,

Yanıtınız için teşekkür ederim. Haklısınız, olumlu veya olumsuz deneyimlerin her zaman açıkça paylaşılmayabileceğini anlıyorum.

Benim amacım, Spinspor ile ilgili belirli bir olumlu veya olumsuz deneyim yaşayan kişilerin, eğer paylaşmak isterlerse, bana bu konuda yardımcı olmalarıdır.

Amacım sadece alışveriş yapmadan önce detaylı bilgi edinmek ve olası riskleri minimize etmek.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla, MCKBO

Gönderim Zamanı:
22 dakika önce, Myilik2002 yazdı:

Sayın MCKBO merhaba,

Güvenilir firmadır. Sahibi eski milli sporcu ve Türkiye şampiyonu Gürhan Yaldız'dır. Eğer değişmediyse ilgili çalışan Volkan adında bir kardeşimizdi. 

Web sitesi: spinspor.com.tr

Tel: 0216 349 77 46

"Sayın Miyilik2002,

Verdiğiniz detaylı bilgi için çok teşekkür ederim. Spinspor'un sahibinin eski milli sporcu Gürhan Yaldız olduğunu öğrenmek güven verici oldu. 

Bu bilgiler, alışveriş kararımı verirken bana çok yardımcı oldu hatta çoktan sipariş verdim.

Tekrar teşekkürler, iyi günler dilerim.

Saygılarımla, MCKBO"

Gönderim Zamanı:
20 dakika önce, MCKBO yazdı:

"Sayın Miyilik2002,

Verdiğiniz detaylı bilgi için çok teşekkür ederim. Spinspor'un sahibinin eski milli sporcu Gürhan Yaldız olduğunu öğrenmek güven verici oldu. 

Bu bilgiler, alışveriş kararımı verirken bana çok yardımcı oldu hatta çoktan sipariş verdim.

Tekrar teşekkürler, iyi günler dilerim.

Saygılarımla, MCKBO"

Sayın MCKBO,

Rica ederim. Yardımcı olduğuma sevindim. Aklınıza takılan her konuda size yardımcı olurum. Amacım, masa tenisini seven, gönül veren, oynamak isteyen, oynayan, öğrenmek ve bilgi isteyen herkese elimden geldiğince yardımcı olmaktır. Masa tenisi camiamız çeşitli meslek erbabı, çok kaliteli, nitelikli, karakterli kişilerden oluşmaktadır.

Keyifli alışverişler dilerim.

İyi akşamlar,

• Beğen 1
  • 2 weeks later...
Gönderim Zamanı:

Hocam bende güvenilir biliyorum.Hatta Kadıköyde şubeleri var.Ekipman almadan önce masatenisi.com bakabilirsin orası bazen daha uygunda olabiliyor

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   1 Üye, 0 Gizli, 226 Misafir (Tam liste)

• Yeni Oluştur...